Start als DSD-reseller

DSD Europe zet nieuwe monitoring software Pulseway in

DSD Europe zet nieuwe monitoring software Pulseway in

Schijndel, 27 mei 2015 – DSD Europe werkt sinds begin mei samen met Pulseway. Met de producten van Pulseway creëert DSD Europe een ingang in de software diensten en breidt het productportfolio verder uit. De producten van Pulseway zijn digitaal via het platform verkrijgbaar.

Pulseway is de eerste remote monitoring en management software die gebruikers in staat stelt om hun systemen vanaf een mobile device te bedienen. Hierdoor kunnen IT managers en MSP’s de IT infrastructuur op afstand monitoren en beheren. Problemen kunnen binnen de app direct opgelost worden.

Thijs van de Moosdijk, algemeen directeur van DSD Europe is blij met de toevoeging aan hun productportfolio. “Pulseway heeft een duidelijke missie: het beste product leveren. En dat lukt ze. Het bedrijf is enorm dynamisch en levert de beste techniek. Ze bieden goede producten tegen een concurrerende prijs.”

DSD Europe biedt de producten aan via het platform waar resellers direct een contract aan kunnen maken voor hun klant. Van de Moosdijk licht toe: “We bieden het product in maandelijkse vorm aan. Het unieke is dat resellers het contract elke maand bij kunnen schalen, afhankelijk van het aantal gebruikers. Daardoor betalen ze nooit teveel. Inmiddels zijn de eerste contracten afgesloten en de reacties binnen de markt zijn enorm positief.”

Ook Pulseway is blij met de nieuwe samenwerking. Marius Mihalec, CEO van Pulseway: “Ik zie in DSD Europe de perfecte distributiepartner voor de verkoop en ondersteuning van onze producten én om het bereik van onze software uit te breiden. DSD Europe heeft een sterke reputatie opgebouwd in de Nederlandse en Belgische markt vanwege hun expertise en het vermogen om innovatieve oplossingen te leveren. Ik kijk ernaar uit om te zien wat we samen allemaal kunnen bereiken.”

Over DSD Europe

DSD Europe biedt één platform voor digitale distributie van ESD’s, netwerk-licenties en software diensten. Sinds de lancering in 2010 groeit het platform dagelijks: zowel technisch als in aantal gebruikers. Het bedient meer dan 5000 partners en is daarmee het snelst groeiende distributie-platform in de regio. DSD Europe is actief in de Benelux, Frankrijk en de UK. Meer weten? www.dsdeurope.com.

Over Pulseway

Pusleway is de toonaangevende eerste mobiele oplossing voor IT managers die ervoor zorgt dat IT professionals die druk zijn, ook onderweg hun IT infrastructuur in de gaten kunnen houden. Pulseway is in 2011 opgericht in Dublin, Ierland en telt vandaag de dag meer dan 300.000 gebruikers. Ga naar www.pulseway.com voor meer informatie.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!