Start als DSD-reseller

Microsoft 365

Microsoft Office

Microsoft 365

Microsoft Office

Microsoft biedt diverse Office-oplossingen, met ieder zijn eigen unieke functies, om daarmee te voldoen aan de behoefte van de gebruiker, maar ook de verschillende toepassingen en computers. Om een keuze te maken voor het juiste product is het belangrijk om na te gaan welke Office-apps de gebruiker nodig heeft en of de gebruiker een Windows of Mac computer gebruikt. Daarnaast heb je de keuze uit een doorlopende licentie of een jaarabonnement.

Microsoft 365 versies

Microsoft biedt de volgende oplossingen voor persoonlijk en thuisgebruik:

Het grootste verschil tussen de Office-oplossingen is de licentievorm. Zo koop je Microsoft 365 in abonnementsvorm en Office als eenmalige licentie. Met Microsoft 365 werkt een gebruiker altijd met de nieuwste functies, apps- en beveiligingsupdates. Aangezien Office een eenmalige aankoop is, heeft deze oplossing geen upgrade-optie. Om een upgrade naar de nieuwste versie uit te voeren, dien je deze aan te kopen. Office is te installeren op slechts één pc of Mac, waar je Office 365 op meerdere pc’s/Mac’s, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOS en Android) kunt installeren.

Outlook gebruiken?
Wil je klant gebruik maken van Outlook voor e-mailverkeer, kalenders en taken? Houdt hier dan rekening mee bij de keuze voor de Office-oplossing. Alle Microsoft 365-oplossingen en Office Home & Business 2019 bevatten Outlook.

Om je te helpen met je keuze voor de juiste Office-oplossing voor jouw klanten geven wij je hier een overzicht van alle Office-oplossingen, inclusief vergelijkingstabel. We maken hier een vergelijking voor Office-oplossingen voor thuis- en persoonlijk gebruik.

Microsoft 365 Family

Met Microsoft 365 Family kan een heel gezin (max, 6 personen) gebruik maken van de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook, plus Access en Publisher, welke alleen gebruikt kunnen worden op een pc. Daarnaast biedt Microsoft 365 Family 1 TB cloudopslag in OneDrive, met geavanceerde beveiliging per persoon. Deze Office-oplossing kun je gebruiken op pc, Mac, tablet en smartphone (Windows, iOS en Android).

Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Personal biedt dezelfde functies als de Family-versie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access en Publisher alleen voor pc, plus 1 TB cloudopslag in OneDrive. Ook Microsoft 365 Personal kan gebruikt worden op pc/Mac, tablet en smartphone (Windows, iOS en Android). Het enige verschil is dat Personal is ontwikkeld voor één gebruiker.

  Microsoft 365 Family Microsoft 365 Personal
Licentievorm Abonnement Abonnement
Aantal gebruikers

6 gebruikers

1 gebruiker
Inbegrepen Office-apps Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Publisher
Access
Word
Excel
PowerPoint
Outlook
Publisher
Access
Inbegrepen services Onedrive
Skype
Onedrive
Skype
Functie-updates
OneNote: toegang tot aanvullende OneNote-functies
Te installeren op: Meerdere pc's/Mac's,
tablets en smartphones,
waaronder Windows, iOS
en Android
Meerdere pc's/Mac's,
tablets en smartphones,
waaronder Windows, iOS
en Android
1 TB cloudopslag in OneDrive per gebruiker
(voor max. 6 gebruikers)

(voor 1 gebruiker)
Skype: bellen naar mobiele en vaste nummers, 60 min. per maand per gebruiker
(voor max. 6 gebruikers)

(voor 1 gebruiker)

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!