Start als DSD-reseller

Microsoft Windows 11

Microsoft Windows

Microsoft Windows

Nieuw ontwerp en nieuwe functies
Windows 11 heeft niet alleen een volledig nieuw uiterlijk, er zijn ook veel nieuwe functies die organisaties efficiënter laat werken. Het heeft een moderne, rustige uitstraling door o.a. een Start-menu met aangepaste widgets en thema's. Ook de Microsoft Store heeft een nieuw design gekregen. Daarnaast heeft Windows 11 veel nieuwe functies, waronder touch-opties en spraakbesturing.

Windows 11 en Microsoft 365 zijn de essentiële programma's voor klanten om de meeste basistaken uit te voeren. Microsoft Word maakt het mogelijk om foutloze teksten te schrijven, Microsoft Excel maakt gegevensanalyse eenvoudig en Microsoft PowerPoint geeft creatieve presentaties een boost met honderden sjablonen. Daarnaast kunnen je klanten al hun bestanden veilig opslaan op de OneDrive Personal Safe van 1 TB en tegelijkertijd virtueel met collega's aan documenten werken.

De verschillen tussen Home en Pro
Windows 11 is beschikbaar in twee verschillende versies: Windows 11 Home en Windows 11 Pro. 

Windows 11 Home is de 'standaard' versie die over voldoende opties beschikt en voornamelijk voor consumenten is bedoeld, omdat het alle hulpmiddelen bevat die een gemiddelde gebruiker nodig heeft.

De Windows 11 Pro-versie is daarentegen ontworpen voor bedrijven, omdat deze versie over extra functies beschikt die o.a. samenwerking in professionele omgevingen mogelijk maakt en cyberbeveiligingstools bevat om grote hoeveelheden bedrijfsgegevens te beschermen. 

Familie, vrienden, muziek, creaties - Windows 11 is de plek! Met een frisse, nieuwe 'look and feel' en nieuwe tools, die het makkelijker maken om efficiënt te werken, heeft Windows 11 alles wat je nodig hebt.

Eigenschappen Windows 11 Home Windows 11 Pro
BitLocker-apparaatversleuteling  
Apparaatversleuteling

Mijn apparaat zoeken

Firewall- en netwerkbeveiliging
Internetbeveiliging
Ouderlijk toezicht en beveiliging
Veilig opstarten
Windows Hello
Windows-gegevensbescherming (WIP)  

Windows beveiliging
Toegewezen toegang  
Dynamic Provisioning  
Enterprise State Roaming met Azure  
Groepsbeleid  
Instelling van de kioskmodus  
Microsoft Store voor bedrijven  
Mobile device managament  
Ondersteuning voor Active Directory  
Ondersteuning voor Azure Active Directory  
Windows Update voor bedrijven  

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!