Start als DSD-reseller

Microsoft 365 Business Voice

Microsoft Office

Microsoft 365 Business Voice

Met Microsoft 365 Business Voice gebruik je Microsoft Teams om via een vaste lijn te bellen en gebeld te worden. Zo heb je geen internetverbinding meer nodig om te bellen, video-vergaderen of gebeld te kunnen worden. Of je nu op kantoor via een PC of laptop of onderweg op een mobiel apparaat werkt, je bent altijd en overal bereikbaar.

All-in-one communicatie via Microsoft Teams

Turn-key telefonie-oplossing te bestellen in DSD-platform

Geleverd incl. gecertificeerde trunk en volledige implementatie door DSD

Oplossing binnen 1 werkdag ready to use!

Microsoft Office

Microsoft 365 Business Voice is een krachtig en flexibel telefoniesysteem, waarmee je jouw Microsoft Teams omgeving uitbreidt met een vaste telefonie-oplossing. Zo gebruik je Teams niet alleen om te communiceren per chat, maar kun je ook via een vaste telefonielijn (video)bellen en gebeld worden met interne en externe partijen, zonder hiervoor te moeten schakelen tussen verschillende tools.

All-in-one communicatie via Microsoft Teams

Met Microsoft 365 Business Voice gebruik je Microsoft Teams om via een vaste lijn te bellen en gebeld te worden. Zo heb je geen internetverbinding meer nodig om te bellen, video-vergaderen of gebeld te kunnen worden. Of je nu op kantoor via een PC of laptop of onderweg op een mobiel apparaat werkt, je bent altijd en overal bereikbaar. Microsoft 365 Business Voice vereenvoudigt niet alleen de externe communicatie met bijvoorbeeld klanten en leveranciers via Microsoft Teams, maar ook de interne communicatie en vooral samenwerking met collega’s.

Daarbij beschikt Microsoft 365 Business Voice over alle functies die een telefonie-oplossing moet hebben, zoals de mogelijkheid om oproepmenu’s en voicemails in te stellen, verschillende groepen te maken en agenda’s toe te voegen. Door de naadloze integratie met Office 365 zijn tevens al je contacten direct beschikbaar binnen de ‘telefooncentrale’.

Microsoft 365 Business Voice als turn-key oplossing geleverd uit DSD-platform

Om Microsoft 365 Business Voice te kunnen gebruiken dien je een gecertificeerde trunk aan te schaffen én gebruik te maken van een compatibel Microsoft 365 abonnement. DSD levert de telecom-oplossing van Microsoft inclusief een gecertificeerde trunk en Calling Plan. Tevens verzorgen wij de volledige implementatie van de trunk aan een Microsoft 365 omgeving.

DSD levert een kant-en-klare telefonie-oplossing met onbeperkt bellen in Nederland of als optie in heel Europa. Bellen buiten de bundel gebeurt op naheffing.

Na aankoop van Microsoft 365 Business Voice in het DSD-platform start ons support-team met de implementatie van de oplossing en de trunk. Binnen 1 werkdag is Microsoft 365 Business Voice klaar voor gebruik!

User-bases licentiemodel

Het licentiemodel van Microsoft 365 Business Voice is user-based, wat betekent dat je per fysieke user een voice-kanaal dient aan te schaffen.

De werking van Microsoft 365 Business Voice

Hieronder tonen we de werking van de turn-key telecom-oplossing.

DSD levert Microsoft 365 Business Voice inclusief een gecertificeerde trunk, Calling Plan: onbeperkt bellen en gebeld worden in Nederland of als optie in heel Europe, én implementatie door DSD.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!