Start als DSD-reseller

Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky

Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Security for Internet Gateway biedt een meerlaagse bescherming op gatewayniveau tegen de nieuwste webgebaseerde internetdreigingen, infecties en datalekken.

Blokkeert aanvallen voordat ze hun doelen bereiken

Vermindert het risico van menselijke factoren

Oplossing is schaalbaar en groeit mee met het bedrijf

Bepaal toegang tot internetbronnen

Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky

Het internet is essentieel voor het grootste deel van het hedendaags bedrijfsleven. Naast dat je bedrijfsinternetgateway toegang biedt tot internetbronnen voor je werknemers, biedt het helaas ook een toegangspunt voor cyberbedreigingen, waardoor endpoints gevaar lopen op aanvallen van geraffineerde malware. Het is daarom van groot belang om je klanten een meerlaagse bescherming te bieden op gatewayniveau, om zo de kans op infecties, gegevenslekken en internetbedreigingen te verkleinen.

Immuun voor cyberbedreigingen

Kaspersky Security for Internet Gateways werkt als een toeganspoort in het webverkeer tussen de zakelijke infrastructuur en de buitenwereld. Hierdoor worden bedreigingen op tijd gestopt en blijft het zakelijke IT-netwerk van je klant beschermd. Met Kaspersky Security for Internet Gateway is je klant immuun voor cyberbedreigingen.

Meerlaagse beveiliging

Met de meest krachtige beschermende technologieën worden eventueel aanwezige gevaren, zoals malware, ransomware en potentiële ongewenste programma's, in inkomend en uitgaand internetverkeer geïdentificeerd, geblokkeerd en ontmanteld.

De beveiligingsoplossing van Kaspersky bestaat uit meerdere proactieve beveiligingslagen, waarvan enkele zijn gebaseerd op machine learning, ondersteund door krachtige cloudgebaseerde mechanismen. Hierbij zorgen reputatie-, contentfiltering, anti-phising en webbeheer voor extra beveiligingslagen. Zo biedt deze oplossing een uitgebreide bescherming van de gehele infrastuctuur van het bedrijf van je klant.

Internetgebruik beheren

Toegang tot gevaarlijke websites, social media of overdracht van specifieke bestandtypen via het internet, vergoten de kans op cyberbedreigingen. Kaspersky Security for Internet Gateway biedt de mogelijkheid om de toegang tot specifieke categorieën van webverkeer te beheren. Hierdoor worden bedrijfsrisico's als gevolg van het gedrag van werknemers aanzienlijk verkleind.

Waarom Kaspersky Security for Internet Gateway?

Blokkeert aanvallen voordat ze hun doelen bereiken

Blokkeer internetbedreigingen op internetgatewayniveau en voorkom dat dergelijke bedreigingen de endpoint bereiken en bij een aanval voor bedrijfsonderbreking zorgen. Zeker wanneer implementatie van endpointbescherming onpraktisch of niet mogelijk is, is geoptimaliseerde internetgatewaybeveiliging van essentieel belang.

Vermindert het risico op menselijke factoren

Internetgatewaybeveiliging kan niet worden omzeild door social engineering. Zo kunnen cybercriminelen geen misbruik maken van de menselijke factor en via een fout van de werknemer binnendringen.

Oplossing is schaalbaar en flexibel

Mogelijkheid tot het afzonderlijk of in combinatie toewijzen en beheren van speciale gebieden. Tevens kan Kaspersky Security for Internet Gateway ook gebruikt worden naast internetgateway beveiligingssystemen van andere leveranciers.

Granulair internetbeheer

Bepaal welke gebruikers wanneer toegang hebben tot welke internetbronnen en toepassingen. Denk aan het blokkeren van bepaalde bestandtypen en websitecategorieen en beperken van toegang tot webresources buiten werkuren en pauzes.

Minder operationele ongemakken

Een massale aanval op endpointniveau bezorgd een IT-beheerder heel veel werk, waar internetgateway beveiligingswaarschuwingen veel sneller en efficiënter worden afgehandeld, omdat deze over het algemeen van één bron komen. Kies daarom voor een beveiliging op internetgatewayniveau.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!