Start als DSD-reseller

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky

Kaspersky Endpoint Security Cloud biedt kleine en middelgrote bedrijven uitgebreide bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen, waaronder cryptors, ransomware en diverse andere cyberaanvallen.

Kleine en middelgrote bedrijven zijn een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen, omdat deze bedrijven doorgaans geen investering in beveiliging op bedrijfsniveau kunnen betalen of rechtvaardigheden. Kaspersky Endpoint Security Cloud schiet deze bedrijven te hulp met de beste endpointbescherming op de markt. Met deze beveiligingsoplossing zijn alle dekstops, laptops, servers en mobiele apparaten van je klanten beschermd.

Waarom Kaspersky Endpoint Security Cloud?

Eenvoudige Endpointbescherming

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud hoef je geen tijd te besteden aan allerlei hardware- en softwarehandelingen om de endpoint van je klanten te beveiligen. Het enige wat je hoeft te doen is een account te registreren op cloud.kaspersky.com en de endpointsoftware te installeren bij je klanten. Daarna is de organisatie beschermd.

Alle endpoints direct beschermd

Alle beveiligingsfuncties – op alle Windows-pc’s, -laptops en -file servers, plus mobiele Android- en iOS-apparaten – kunnen via de centrale beheerconsole worden geconfigureerd en beheerd. Het intuïtieve beheerconsole is gebruiksvriendelijk. Je hoeft niet over speciale IT-beveiligingsvaardigheden te beschikken om met de beheerconsole te werken en de beveiliging te beheren. Bovendien hebben de beveiligingsexpert van Kaspersky een beveiligingsbeleid ontwikkeld dat automatisch wordt toegepast op elk nieuw aangesloten apparaat en direct bescherming biedt.

Beheerders kunnen met de cloudgebaseerde beheerconsole vrijwel elk online apparaat gebruiken om voor alle endpoints de beveiligingsfuncties te beheren. De beheerder kan dus op afstand de controle houden over de beveiliging van alle endpoints.  

Maandabonnement zonder extra kosten

De Security-as-a-Service-aanpak van Kaspersky elimineert alle kosten voor het aanschaffen, bijwerken en onderhouden van hardware, evenals kosten voor softwarelicenties, installatie en ondersteuning. Met Kaspersky Endpoint Security Cloud hoeven je klanten niet te investeren, maar enkel te betalen voor beveiliging wanneer zij deze gebruiken. Je klanten betalen maandelijks voor het gebruik van de oplossing. Omdat de beheerconsole in de cloud wordt gehost, hoeft je klant geen extra hardware te kopen of te onderhouden en is de eerste configuratie razendsnel ingesteld.

Kaspersky Endpoint Security Cloud schiet deze bedrijven te hulp met de beste endpointbescherming op de markt. Met deze beveiligingsoplossing zijn alle dekstops, laptops, servers en mobiele apparaten van je klanten beschermd.

Vergelijk Kaspersky Endpoint Security Cloud & Cloud Plus

 

Kaspersky Endpoint Security Cloud en de uitgebreidere versie Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus zijn beide beschikbaar in het DSD-platform. Vergelijk hieronder de twee oplossingen en bepaal welke het beste past bij de wensen van je klanten.

  Kaspersky Endpoint Security Cloud Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus
Beveiliginsfuncties    
Bescherming tegen dreigingen voor bestanden, internet en e-mail
System Watcher en bescherming tegen beveiligingslekken
Firewall
Network Attack Blocker
Vulnerabilityscan
Bescherming van mobiele apparaten Twee mobiele licenties 'gratis'
per gebruiker
Twee mobiele licenties 'gratis'
per gebruiker
Beheerfuncties    
Webbeheer  
Apparaatbeheer  
Encryptiebeheer  
Patch management  

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!