Start als DSD-reseller

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky

Kaspersky Endpoint Security Cloud biedt kleine en middelgrote bedrijven uitgebreide bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen, waaronder cryptors, ransomware en diverse andere cyberaanvallen.

Kleine en middelgrote bedrijven zijn een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen, omdat deze bedrijven doorgaans geen investering in beveiliging op bedrijfsniveau kunnen betalen of rechtvaardigheden. Kaspersky Endpoint Security Cloud schiet deze bedrijven te hulp met de beste endpointbescherming op de markt. Met deze beveiligingsoplossing zijn alle dekstops, laptops, servers en mobiele apparaten van je klanten beschermd.

Waarom Kaspersky Endpoint Security Cloud?

Eenvoudige Endpointbescherming

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud hoef je geen tijd te besteden aan allerlei hardware- en softwarehandelingen om de endpoint van je klanten te beveiligen. Het enige wat je hoeft te doen is een account te registreren op cloud.kaspersky.com en de endpointsoftware te installeren bij je klanten. Daarna is de organisatie beschermd.

Alle endpoints direct beschermd

Alle beveiligingsfuncties – op alle Windows-pc’s, -laptops en -file servers, plus mobiele Android- en iOS-apparaten – kunnen via de centrale beheerconsole worden geconfigureerd en beheerd. Het intuïtieve beheerconsole is gebruiksvriendelijk. Je hoeft niet over speciale IT-beveiligingsvaardigheden te beschikken om met de beheerconsole te werken en de beveiliging te beheren. Bovendien hebben de beveiligingsexpert van Kaspersky een beveiligingsbeleid ontwikkeld dat automatisch wordt toegepast op elk nieuw aangesloten apparaat en direct bescherming biedt.

Beheerders kunnen met de cloudgebaseerde beheerconsole vrijwel elk online apparaat gebruiken om voor alle endpoints de beveiligingsfuncties te beheren. De beheerder kan dus op afstand de controle houden over de beveiliging van alle endpoints.  

Maandabonnement zonder extra kosten

De Security-as-a-Service-aanpak van Kaspersky elimineert alle kosten voor het aanschaffen, bijwerken en onderhouden van hardware, evenals kosten voor softwarelicenties, installatie en ondersteuning. Met Kaspersky Endpoint Security Cloud hoeven je klanten niet te investeren, maar enkel te betalen voor beveiliging wanneer zij deze gebruiken. Je klanten betalen maandelijks voor het gebruik van de oplossing. Omdat de beheerconsole in de cloud wordt gehost, hoeft je klant geen extra hardware te kopen of te onderhouden en is de eerste configuratie razendsnel ingesteld.

Vergelijk Kaspersky Endpoint Security Cloud, Cloud Plus & Pro

 

Kaspersky Endpoint Security Cloud en de uitgebreidere versie Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus en Pro zijn beschikbaar in het DSD-platform. Vergelijk hieronder de drie oplossingen en bepaal welke het beste past bij de wensen van je klanten.

  Kaspersky Endpoint Security Cloud Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus Kaspersky Endpoint Security Cloud Pro
Bescherming tegen bekende en geavanceerde malwaredreigingen (bestanden, internet en e-mail)
Voorkom dan computers worden versleuteld: blokkeert ransomware & roll-back van schadelijke activiteiten  
Dreigingen opsporen, begrijpen en erop reageren  
Analyse van kernoorzaak

Endpoint Detection & Response
Cybersecurity training    
voor beheerders
Web & Device Control: Houd toezicht op apparaatgebruik  
+ Application Control
Cloud Discovery: Werk veilig in de cloud
+ Cloud Blocking and Security voor Microsoft Office 365

+ Cloud Blocking and Security voor Microsoft Office 365
Data Discovery: bescherm vertrouwelijke gegevens  
Support mobiliteit en BYOD Two Android/iOS devices per user Two Android/iOS devices per user Two Android/iOS devices per user

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!