Start als DSD-reseller

Kaspersky CBA

Kaspersky

Kaspersky

Kaspersky CBA biedt jou, maar ook je klanten, een unieke verlengservice! Jij deelt eenmalig een licentiesleutel voor installatie en activatie met je klanten. Deze zelfde licentiesleutel kan jaarlijks verlengd worden met een nieuwe periode, tegen een vaste licentieprijs. Zo hoeven je klanten na de eerste activatie nooit meer een nieuwe licentiecode te activeren om software te verlengen!

Het voordeel voor resellers is dat Kaspersky géén direct-marketing voert voor CBA-licenties en klanten dus alleen een verlengverzoek van de reseller ontvangen. Daarbij kunnen CBA-licenties niet met een ESD-licentie of bij een andere resellers verlengd worden. De klant komt dus altijd terug bij de reseller waar de CBA-licentie gekocht is. Zo heb jij met Kaspersky CBA gegarandeerd een hogere renewal rate!

Het verschil tussen Kaspersky ESD & Kaspersky CBA

In tegenstelling tot een ESD-licentie voor 1, 2 of 3 jaar is de looptijd bij Kaspersky CBA-licenties ongelimiteerd. Met Kaspersky CBA worden de licenties jaarlijks verlengd met slechts één druk op de knop, zonder dat je klant elk jaar een nieuwe licentiecode dient in te voeren. Een Kaspersky CBA-licentie heeft een vaste licentieprijs en kan alleen verlengd worden bij de reseller waar de licentie is aangeschaft. Daarnaast ontvangt je klant geen meldingen vanuit Kaspersky, met voordelige acties om te verlengen. Jij bent de enige die de licentie van je klant verlengt, waardoor jij jouw klant ook behoudt.

De voordelen van Kaspersky CBA voor jou als reseller:

Bespaar tijd door slechts één keer een licentiesleutel in te geven

Kaspersky CBA zorgt ervoor dat jij jouw klanten voor onbepaalde tijd kunt voorzien van een Kaspersky softwarelicentie, doordat je deze aanbiedt met een gemakkelijke en voordelige verlengmodule.

Je klant ontvangt namens jou een melding per e-mail wanneer de licentie bijna verloopt en kan via die weg aangeven dat hij/zij wil verlengen. De enige handeling die jij hoeft te doen is de licentie van jouw klant op te zoeken en op de verleng-knop in het DSD-platform te klikken. Uiteraard dien je jouw klant nog te factureren, maar de rest gaat automatisch! Zo blijft er meer tijd over om jouw klanten een goede service te kunnen bieden.

Betaal elk jaar één vaste licentieprijs

Kaspersky CBA licenties worden jaarlijks verlengd, tegen een vaste prijs. Zo betaal jij elk jaar exact dezelfde, voordelige licentieprijs, waardoor jouw marge stabiel blijft.

Geen competitie met de concurrent - licentiesleutel alleen bij jou te verlengen

Wanneer je klant een CBA-licentie bij jou heeft aangeschaft, kan je klant de licentiesleutel alleen bij jou automatisch verlengen. De speciale licentiesleutel kan ook niet met een normale sleutel verlengd worden. Hiervoor moet de huidige CBA-licentie geannuleerd worden en een nieuwe ESD-licentie geïnstalleerd, om een normale licentiesleutel te kunnen gebruiken. Dit kost de klant veel moeite en tijd, voor slechts een klein prijsverschil.

Geen competitie met Kaspersky

Wanneer je klant gebruik maakt van een ESD-licenties ontvangt hij/zij een verlengverzoek van Kaspersky in de software, waardoor de kans aanwezig is dat je jouw klant verliest. Met Kaspersky CBA stuurt Kaspersky géén verlengverzoek en ben jij dus de enige die je klant een verlenging aanbiedt.

Behoud je klanten door een eenvoudige verlengproces

Na aankoop van de CBA-licentie ontvangt je klant bij afloop van de licentie alleen van jou een verlengverzoek. Het enige wat hij/zij moet doen is op de ‘ik wil verlengen’ knop klikken. Jij regelt met één klik in het DSD-platform de verlenging, deelt de factuur en je klant kan voor een vaste licentieprijs, weer een volgende periode gebruik maken van de software. Door dit efficiënte verlengproces én de vaste prijs die je hen elk jaar biedt, zullen jouw klanten, jouw klanten blijven.

Hogere omzet en minder kosten

Met Kaspersky CBA is de kans vele male groter dat de klant bij jou verlengt, omdat de licentiesleutel alleen bij jou verlengd kan worden. Het aantal jaarlijkse terugkerende klanten wordt stabiel en daarmee wordt je omzet hoger. Daarnaast heb je met Kaspersky CBA vrijwel geen kosten aan productlevering en -verlenging, want dit gaat volledig automatisch.

De voordelen van Kaspersky CBA voor jouw eindklant:

Software eenmalig installeren en activeren

Je klant installeert eenmalig de Kaspersky CBA software en activeert de licentiesleutel, hierna hoeft jouw klant hier nooit meer naar om te kijken. Om de software te verlengen hoeven je klanten enkel jouw verzoek te accepteren met een klik op de knop ‘ik wil verlengen’. De verlenging regel jij met één klik in het platform, de klant betaalt en kan gelijk weer gebruik maken van de software. De klant hoeft dus geen handelingen met de software uit te voeren om de software te verlengen.

Betaal elk jaar één vaste licentieprijs

Je klant betaalt elk jaar exact dezelfde, vaste licentieprijs. Zo komt je klant niet voor verrassingen te staan en hoeven zij niet ergens anders te gaan shoppen voor de laagste prijs, want jouw aanbod is op de lange termijn het voordeligst.

Voordeliger verlengen

Op de lange termijn is jouw klant voordeliger uit door vaste prijs die hij/zij jaarlijks betaalt. Hieronder met een rekenvoorbeeld het verschil tussen ESD-licenties en CBA-licenties, wanneer je klant deze 2 jaar op rij verlengt.

Continu beschermd tegen malware

Met de doorlopende licentie worden de bedrijfsapparaten- en gegevens van je klant continu beschermd door middel van Kaspersky-software.

Waar kun je Kaspersky CBA voor inzetten?

De Kaspersky consumentenoplossingen die verkrijgbaar zijn als CBA-licentie zijn: Kaspersky Standard, Plus, en Premium.

Het verschil tussen Kaspersky ESD & Kaspersky CBA

We tonen de verschillen in de proces van Kaspersky ESD en het verkorte proces van Kaspersky CBA.

Een Kaspersky CBA-licentie heeft een vaste licentieprijs en kan alleen verlengd worden bij de reseller waar de licentie is aangeschaft. Daarnaast ontvangt je klant geen meldingen vanuit Kaspersky, met voordelige acties om te verlengen.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!