Start als DSD-reseller

G DATA AntiVirus Business

G Data

G DATA AntiVirus Business

G Data

De Antivirus software voor bedrijven van G DATA is een effectieve en vooruitstrevende manier om een onderneming digitaal te beveiligen tegen ransomware, virussen en meer. Dit licentieprogramma beschikt over de nieuwste technologieën, zoals DeepRay, om risico’s uit te sluiten. Het dashboard van G Data AntiVirus Business is praktisch ingericht en biedt diverse inrichtingsmogelijkheden en rapportagetools. De AntiVirus Business oplossing van G DATA biedt ook uitbreidingen met MailSecurity en Backup.

G DATA BEAST: Verbeterde gedragsanalyse technologie

G DATA introduceert een nieuwe technologie voor gedragsanalyse: BEAST. BEAST biedt bescherming tegen nieuwe en nog onbekende malware. In tegenstelling tot conventionele gedragsanalyse legt deze technologie het systeemgedrag vast in een grafiek, om zo een holistisch beeld te bieden. Op deze manier herkent BEAST nauwkeurig kwaadaardige processen en kan het deze onmiddellijk stoppen.

De technologie is gebaseerd op een zelf ontwikkelde, lichtgewicht grafische database die lokaal op de computer van de klant draait. Doordat de grafische database direct op de PC wordt opgeslagen, kan BEAST automatisch een infectie terugdraaien of stoppen. Hierdoor profiteren gebruikers van een verbeterde malware analyse en kunnen ze sneller inspelen op dreigingen.

G DATA Business LineUp 14.2: De volgende generatie G DATA Business Solutions

G DATA Business LineUp 14.2 introduceert een nieuwe DeepRay-technologie, die alle endpoints van je klanten beschermd tegen gecamoufleerde malware. Daarbij is ook de Light Agent nieuw. Deze functie beveiligt virtual machines zonder zware systeembelasting, zodat je meerdere systemen kunt beheren in één instantie.

DeepRay-technologie

De DeepRay-technologie van G DATA gebruikt kunstmatige intelligentie en machine learning om je klanten te beschermen tegen de verfijnde tactieken van cybercriminelen. Daarnaast detecteert DeepRay gecamoufleerde malware en houdt het aanvalscampagnes met snelle verspreiding buiten de systemen.

Light Agents

G DATA Business LineUp 14.2 is optimaal ontworpen om virtuele omgevingen te beveiligen. Met Light Agents in alle virtual machines bespaar je rekenkracht, terwijl je tegelijkertijd verzekerd bent van een volledige beveiliging door de meermaals bekroonde Endpoint Security Clients.

Multi Tenancy

Wensen je klanten dat verschillende beheerders de netwerken van bijvoorbeeld verschillende regio’s of business units separaat beheren? Dat kan! Met G DATA kun jij mandanten aanwijzen en de toegangsrechten gemakkelijk centraal instellen.

Endpoint Security

De meest doeltreffende methode om virussen, Trojaanse paarden en andere bedreigingen op te sporen is een antivirusprogramma op basis van virusdefinities gebaseerde herkenning. De Endpoint Security-oplossing van G DATA werkt met intelligente mechanismen, zoals heuristiek, gedragsanalyse en een exploitbeveiliging, om naast bestaande virussen ook nieuwe malware en zero-day-exploits geen kans te geven.

Met de DeepRay®-technologie van G DATA wordt kunstmatige intelligentie gebruikt om malware te detecteren, die telkens op andere manieren door cybercriminelen wordt gecamoufleerd.

Mobile Device Management

Met G DATA Mobile Deivce Management behoudt de IT-beheerder de controle over alle iOS- en Android-apparaten binnen de onderneming. Met MDM bescherm je Android-apparaten tegen malware, kun je vertrouwelijke gegevens op afstand verwijderen en heb je de mogelijkheid om individuele rechten te beheren, om zo bedrijfsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang. Lees meer over G DATA Mobile Device Management. 

Availability & Performance

Met G DATA Network Monitoring behoud jij het overzicht over alle processen in het netwerk, van de CPU-belasting tot de tonerstand van de printer, en zorg je ervoor dat belangrijke bedrijfsprocessen altijd blijven functioneren. Deze software informeert je over potentiële storingen, nog voordat je er de gevolgen van ondervindt. Zo kun je de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de IT-infrastructuur garanderen.

IT Compliance

G DATA biedt verschillende oplossingen en diensten om de compliance richtlijnen van een onderneming te garanderen, zoals een uitgebreid policy management, beveiligingstechnieken als antispam met OutbreakShield en diverse mogelijkheden voor het verzamelen en beheren van gegevens.

Server & Gateway Security

De software van G DATA filtert malware niet pas aan het eindpunt, maar op server- of gatewayniveau. Het volledige netwerkverkeer, dat via e-mailserver, proxyserver of bestandsserver wordt geloodst, kan daar worden gecontroleerd. Zo wordt malware sneller opgemerkt en de schade zo veel mogelijk beperkt.

Reporting & IT audits

Met de Report Manager van G DATA en het gecentraliseerde managementconsole heb je altijd en overal een overzichtelijk overzicht van het bedrijfsnetwerk.

Vergelijk alle G DATA Business oplossingen


Alle oplossingen zijn verkrijgbaar voor 1, 2 en 3 jaar voor nieuwe en te verlengen licenties.

  AntiVirus Business Client Security Business Endpoint Protection Business
Antivirus
Ondersteuning voor Linux-clients
ReportManager
Active Directory-integratie
Mobile Device Management
Soft- en hardwarelijst
Firewall  
Geïntegreerde spam- en virusbeveiliging  
Policy Management    
Verkrijgbaar als Managed Service    

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!