Start als DSD-reseller

F-Secure + Ontrack bundle

F-Secure

F-Secure SAFE / F-Secure TOTAL with Ontrack Digital Care Plan

F-Secure

F-Secure en Ontrack, een wereldwijde expert in data recovery van alle soorten opslagmedia, hebben hun krachten samengevoegd in een bundel-oplossing waarin zij de prepaid Ontrack data recovery service combineren met een F-Secure SAFE of F-Secure TOTAL.

Deze bundel, met 100% prepaid Ontrack data recovery, biedt de eindgebruiker complete bescherming tegen cybercriminelen en uitgebreide herstelopties bij dataverlies of -beschadiging. Direct nadat een eindgebruiker de oplossing activeert, zal Ontrack de data recovery service inrichten en activeren.

De Ontrack data recovery service is geldig voor de duur van de aangeschafte F-Secure licentie, op apparaten waarop F-Secure-software is geïnstalleerd. F-Secure biedt de keuze uit een SAFE of TOTAL licentie met een licentieperiode van 1 of 2 jaar.

 

Ontrack data recovery service

Met Ontrack worden verloren of beschadigde bestanden hersteld op alle soorten apparaten: laptops, computers, tablets en smartphones. Er zijn tal van mogelijkheden om bestanden te verliezen of te beschadigen: van het laten vallen van een apparaat of schade veroorzaakt door een elektronische storing, onweer of vuurwerk, tot het per ongeluk verwijderen van een bestand of software- en hardwarefouten.

F-Secure SAFE is een bekroonde multi-device, multi-platform internet security-oplossing, die het leven van eindgebruikers online beschermt.

F-Secure TOTAL voegt daar unlimited secure VPN en Identity Protection aan toe, voor een complete bescherming.

Onverslaanbare waarde voor een unieke bundel die bij geen enkele andere beveiligingsleverancier verkrijgbaar is!

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!