Start als DSD-reseller

ESET MSP

ESET

ESET

Het ESET MSP Program biedt IT-resellers en MSP’s de juiste tools om de eindklant te voorzien van de vertrouwde IT-security oplossingen en laat tegelijkertijd hun omzet snel en eenvoudig groeien.

Via het ESET MSP Program kan een reseller diverse ESET Business Solutions met elkaar combineren en aankopen voor meerdere apparaten en systemen. Alle oplossingen zijn eenvoudig te schalen. Zo kun je te allen tijden en zonder extra kosten seats toevoegen of verwijderen.
 

De voordelen van het ESET MSP Program:

 • ESET MSP Administrator webconsole:  Beheer en monitor alle licenties van al je klanten, wijzig het aantal seats en voer andere administratieve taken uit, zonder hiervoor contact op te moeten nemen met ESET.
 • Profiteer van volumekorting: hoe meer licenties je aankoopt hoe voordeliger de stuksprijs wordt en hoe hoger je winstmagres.
 • Betaal alleen voor wat je gebruikt: Betaal maandelijks voor het aantal seats in gebruik. Is een seat gedurende de maand toegevoegd, dan betaal ik enkel voor de dagen dat de seat in gebruik is.
 • Gedetailleerde reporting: altijd een actueel overzicht van alle actieve licenties
   

Alle ESET-oplossingen binnen MSP Program:

ESET Endpoint Protection Advanced – dit bevat:

 • Remote Management
 • Endpoint Antivirus
 • Server & File Security
 • Mobile Security
 • Endpoint Security
 • Add-on: Full Disk Encryption

ESET Endpoint Protection Standard – dit bevat:

 • Remote Management
 • Endpoint Antivrius
 • Server & File Security
 • Mobile Security
 • Add-on: Full Dusk Encryption

ESET Gateway Security for Linux/FreeBSD

ESET Security for Microsoft SharePoint Server

ESET Secure Authentication
Met ESET Secure Authentication voorkom je datalekken bij je klanten en zorg je ervoor dat zij voldoen aan de GDPR/AVG eisen. De authenticatie is eenvoudig te beheren via ESET’s managementplatform die overal toegankelijk is via een webbrowser. Lees meer >>

ESET Mail Security:

 • For Microsoft Exchange Server
 • For IBM Domino
 • For Linux/FreeBSD

ESET Virtualization Security for VMware:

 • Per VM
 • Per Host
 • Per Processor

Add-on: ESET Dynamic Threat Defense

ESET Dynamic Threat Defense (EDTD) is een cloudgebaseerde sandboxingtechnologie die een krachtige beveiligingslaag toevoegt aan de bestaande ESET-endpoint-beveiliging. EDTD detecteert en analyseert automatisch nooit eerder vertoonde ransomware bedreigingen, gerichte aanvallen, APT's, zeroday-aanvallen en nog veel meer geavanceerde malware. Na detectie wordt deze malware afgezonderd in de sandbox en wordt deze bedreiging geanalyseerd en geblokkeerd vóór de malware het netwerk, endpoints of gebruikers kan bereiken.

Wat zijn de voordelen van EDTD voor jouw klanten?

De toename in cybercriminaliteit en de steeds geavanceerdere malware-aanvallen maakt de detectie en het blokkeren van malware steeds complexer. Een traditionele antivirus biedt helaas onvoldoende bescherming tegen deze bedreigingen waardoor een aanpak door middel van gedragsdetectie een vereiste is geworden. EDTD voert het hele proces van detecteren, analyseren en blokkeren uit in een eigen besturingssysteem door middel van Artificial Intelligence (AI) en machine learning. Door de intelligentie van ESET Endpoint Security te combineren met deze snelle, cloudgebaseerde sandboxingtechnologie, blijft het bedrijf van je klant gewapend tegen geavanceerde bedreigingen.

Belangrijkste features van EDTD:

Detectie van ransomware en zero-day dreigingen

ESET Dynamic Threat Defense detecteert nieuwe, nog onbekende dreigingen door middel van drie verschillende modellen van machine learning. Na dit proces wordt de sample uitgevoerd in een complete sandbox die het gedrag van een gebruiker simuleert om anti-ontwijkende technieken te misleiden. Vervolgens vergelijkt een neuraal netwerk voor deep learning het waargenomen gedrag met bekende gedragsgegevens. Ten slotte wordt de nieuwste versie van de ESET-scanengine gebruikt om de gehele bedreiging te ontleden en analyseren op ongebruikelijke verschijnselen.

Transparante en volledige zichtbaarheid

De status van elke geanalyseerde sample is zichtbaar in de ESET PROTECT-console, die transparantie biedt voor alle gegevens die naar ESET LiveGrid® worden verzonden.

Automatische en proactieve bescherming

Het endpoint- of serverproduct bepaalt automatisch of een sample goed, slecht of onbekend is. Onbekende samples worden ter analyse naar ESET Dynamic Threat Defense gestuurd. Zodra de analyse is voltooid, wordt het resultaat gedeeld en reageren de endpoint-oplossingen op passende wijze. Op deze manier wordt voorkomen dat potentiële dreigingen grote schade aanrichten aan het systeem.

Bescherming door Mail Security

EDTD biedt de functionaliteiten aan op de endpoint en kan ook in combinatie met ESET Mail Security worden ingezet. Onbekende bestanden die via de mail binnen komen, worden eerst ter analyse naar de cloud sandbox gestuurd zodat ransomware niet via de mail verspreid kan worden.

Gedetailleerde rapporten

Beheerders kunnen een rapport maken van ESET Dynamic Threat Defense-gegevens in de ESET PROTECT-console. Zij kunnen één van de vooraf gedefinieerde rapporten gebruiken of een aangepast rapport maken.

Mobiliteit

ESET Dynamic Threat Defense kan bestanden op elke locatie analyseren, waardoor werken op afstand geen obstakel meer is.

Op maat gemaakt

Het beleid voor ESET Dynamic Threat Defense kan per computer in detail worden geconfigureerd. Zo kunnen beheerders bepalen wat wordt verzonden en wat op basis van het ontvangstresultaat moet gebeuren.

Handmatige indiening

Handmatige indiening Gebruikers en beheerders kunnen op elk moment samples indienen via een ESET-compatibel product voor analyse en het volledige resultaat inzien. Beheerders kunnen rechtstreeks in de ESET PROTECT-console zien wie wat heeft verzonden en wat het resultaat is.


 

Add-on: ESET Cloud Office Security

ESET Cloud Office Security biedt geavanceerde, preventieve bescherming voor e-mail, samenwerken en opslag in de cloud en is voorzien van optimale bescherming tegen zero-day dreigingen. Zo beveiligt ECOS Microsoft 365-applicaties met een extra beveiligingslaag tegen malware, spam en phishingaanvallen. ECOS is eenvoudig voor meerdere klanten te beheren via één gebruiksvriendelijke cloudbeheerconsole. De console biedt een overzicht van gedetecteerde items en waarschuwt onmiddellijk bij nieuwe detecties.

 • Zonder beveiligingsrisico’s communiceren en samenwerken met Microsoft 365- applicaties.
 • Beperk de nadelige gevolgen van ongevraagde berichten tijdens de dagelijkse werkzaamheden – werk productiever.
 • Voorkom dat inkomende externe e-mails worden gebruikt als een kanaal voor gerichte aanvallen.

Belangrijkste features van ESET Cloud Office Security:

Extra beveiligingslaag voor Microsoft 365-applicaties
Voegt een extra beveiligingslaag toe aan de Microsoft 365-applicaties Exchange Online, OneDrive, Teams en SharePoint Online. Dankzij de geïntegreerde cloud-sandbox worden nieuwe, niet eerder waargenomen dreigingen gedetecteerd voor een optimale beveiliging tegen ransomware.

Bedrijfscontinuïteit
Helpt ongevraagde e-mails en gerichte aanvallen te elimineren, waardoor jouw klanten zich kunnen concentreren op hun werk en de bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Antispam, Anti-malware en Anti-phishing
Een geavanceerde, bekroonde engine met verbeterde prestaties filtert alle spam-e-mails en houdt de postvakken van gebruikers vrij van ongevraagde en ongewenste berichten. Alle inkomende en uitgaande e-mails en bijlagen, zowel nieuwe als gewijzigde bestanden, worden gescant. Zo blijft de postvak van de gebruiker vrij van malware en wordt de verspreiding van malware via cloudopslag (OneDrive, SharePoint en Teams) op meerdere apparaten voorkomen. Ook voor mogelijke phishingwebpagina’s, die als koppeling in e-mails kunnen zitten, worden gebruikers beschermd. ECOS doorzoekt de e-mail om dergelijke URL’s te identificeren en te vergelijken met een phishingdatabase die voortdurend wordt bijgewerkt.

Cloudgebaseerde console en automatisering
Via de cloudbeheerconsole word je onmiddellijk gewaarschuwd over nieuwe detecties door middel van een melding. Het gebruik van meldingen vereenvoudigt het beheer, waardoor jij als IT-beheerder niet continu het dashboard hoeft te controleren. De ESET Cloud Office Security-console is daarnaast multi-tenant, waardoor je met één console al jouw klanten kunt beheren.

Inspecteer mogelijk kwaadaardige e-mails en bestanden in quarantaine
Mogelijk kwaadaardige e-mails en bestanden worden in quarantaine geplaatst, waar de beheerder de objecten kan inspecteren en vervolgens kan verwijderen of vrijgeven. Daarnaast ontvangen medewerkers een e-mail met informatie over het type bestand en waarom deze in quarantaine geplaatst is. Een medewerker kan eventueel zelf de quarantaine opheffen voor spamberichten, wat tijdsbesparing oplevert voor de beheerder.

Automatische bescherming van nieuwe gebruikers
Met deze functie is een IT-beheerder er altijd zeker van dat nieuwe gebruikers binnen de Microsoft 365-tenant automatisch worden beschermd zonder dat ze afzonderlijk moeten worden toegevoegd in de beheerconsole.

Naast EDTD en ECOS zijn er ook andere add-ons van de ESET-oplossingen beschikbaar in het DSD-platform:

ESET Full Disk Encryption: Krachtige encryptie die standaard wordt beheerd door ESET Remote Management Console.

ESET Secure Authentication: Krachtige tweefactor-authenticatie voor veilige toegang tot netwerken en gegevens

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!