Start als DSD-reseller

 

Microsoft Azure is de beste plek voor het ontwikkelen, testen en implementeren van je applicaties. Met de Virtual Machines-service in Azure kun je het breedste scala aan toepassingen implementeren…

Tijdens deze deep-dive sessie gaat Alex de Jong, Microsoft Evangelist, met alle deelnemers de diepte in over Virtual Machines. Na een korte introductie van Azure deelt Alex je hoe je het meest uit de Virtual Machines-service haalt door gebruik te maken van o.a. nieuwe tools in Visual Studio en nieuwe functionaliteiten in Azure. Tevens komen alle technische aspecten, incl. installatie en configuratie, uitgebreid aan bod. Heb je technische vragen? Stel ze aan Alex en krijg direct hands-on antwoord!

Onderdelen training:

  • Keuze voor VM's (sizing)
  • Netwerk connectivity
  • Onderhoud
  • Backup & Disaster Recovery

De training wordt Nederlandstalig gepresenteerd door Alex de Jong, Microsoft Certified Trainer en Certified Expert voor zowel Microsoft 365 als Azure.

Programma:

10.15u. : Inloop
10.30u. : Start training - deel 1
11.30u. : Korte pauze
11.45u. : Training - vervolg deel 1
13.00u. : Lunch
13.45u. : Training - deel 2
14.30u. : Korte pauze
14.45u. : Training - vervolg deel 2
16.00u. : Uitloop

Over de trainer:

Alex de Jong is een verhalenverteller - hoofd in de cloud, maar beide benen op de grond. Alex is Microsoft Certified Trainer en Certified Expert voor zowel Microsoft 365 als Azure. Alex deelt regelmatig zijn kennis tijdens trainingen en presentaties op internationale events van Microsoft en partners.

 

Datum: geen data beschikbaar
Tijd: 10.15u. - 16.00u.
Locatie: Virtueel

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!