Start als DSD-reseller

 

Zet met Alex de Jong, Microsoft Evangelist, de eerste stappen naar Azure Resource Management! Deze training is speciaal bedoeld voor IT-beheerders die werken met Microsoft 365 in combinatie met on-premises componenten zoals servers, netwerken en storage. Tijdens de training introduceert Alex de features van Azure die jou helpen om de onvermijdelijke eerste stappen naar de cloud zo goed mogelijk te zetten.

Microsoft Entra ID (voorheen Azure Active Directory) ken je wellicht al, maar hoeveel weet je al over het integreren van netwerken, migreren van servers of het opslaan van data? Deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens de training. 

Onderdelen training:

  • De eerste stappen naar Azure Resource Management, met o.a.
    • Integreren van netwerken
    • Migreren van servers
    • Opslaan van data
  • Voor IT-beheerders die werken met MS365 en on-premises componenten
  • Stel je vragen aan Alex en krijg direct hands-on antwoord

De training wordt Nederlandstalig gepresenteerd door Alex de Jong, Microsoft Certified Trainer en Certified Expert voor zowel Microsoft 365 als Azure.

Programma:

09.15u. : Inloop
09.30u. : Start training - deel 1
11.00u. : Korte pauze
11.15u. : Training - vervolg deel 1
12.30u. : Lunch
13.15u. : Training - deel 2
15.00u. : Korte pauze
15.15u. : Training - vervolg deel 2
16.00u. : Uitloop

Over de trainer:

Alex de Jong is een verhalenverteller - hoofd in de cloud, maar beide benen op de grond. Alex is Microsoft Certified Trainer en Certified Expert voor zowel Microsoft 365 als Azure. Alex deelt regelmatig zijn kennis tijdens trainingen en presentaties op internationale events van Microsoft en partners.

 

Datum: Geen datum beschikbaar
Tijd: 09.15u. - 16.00u.
Locatie: Virtueel

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!