Start als DSD-reseller

Dropsuite Backup

Dropsuite

Dropsuite Microsoft 365 Backup & Archiving

Veel bedrijven denken geen email backup nodig te hebben, omdat zij gebruik maken van een cloud service als Microsoft 365, G Suite of Open-Xchange. Echter, biedt Microsoft 365 en vergelijkbare services maar een gelimiteerde mogelijkheid om email data te backuppen.

100% cloud-to-cloud oplossing

Beschermt de Microsoft 365 data van je klanten

Alle gebruikers zijn te beheren vanaf één dashboard

Continue backups van data

Dropsuite Microsoft 365 Backup & Archiving

Dropsuite

Dropsuite ontwikkelt veilige, schaalbare en easy-to-use cloud backup oplossingen voor bedrijven, groot en klein. Dropsuite’s missie is om organisaties nooit gegevens te laten verliezen. Per dag voert Dropsuite 2 miljard backups uit voor bedrijven over de hele wereld.

100% cloud, easy-to-use backup services
Dropsuite streeft ernaar om de SaaS-oplossingen zo intuïtief mogelijk te laten werken, zodat een gebruiker geen handleiding nodig heeft. Daarbij zijn de oplossingen 100% cloud-to-cloud: een gebruiker hoeft geen user-agent te downloaden of te installeren en doordat de user-agent volledig online werkt, is een backup niet afhankelijk van een systeem.

Dropsuite levert complete producten, zonder verborgen kosten en omslachtige set-upvereisten. Zo bevat Cloud Backup voor Microsoft 365 een backup voor Exchange Online, SharePoint, OneDrive en Teams Sites, inclusief Insights BI en Email Archiving. Dropsuite rekent enkel kosten per seat, ongeacht de hoeveelheid data er moet worden gebackupt. Alle seats van je klanten zijn te beheren vanuit één dashboard.

DSD Europe levert Dropsuite Cloud Backup voor Microsoft 365 en Email Backup. De oplossingen zijn als maandelijkse dienst aan te kopen en te beheren via het DSD-platform.

 • Cloud Backup for Microsoft 365: Moeiteloos een back-up maken van Exchange, SharePoint, OneDrive en Teams.
 • Email Backup: Backup, beveiliging en herstel van e-maildata.

 

Dropsuite Cloud Backup for Microsoft 365

Microsoft 365 biedt geen bescherming tegen data die per ongeluk of met opzet verwijderd of beschadigd worden door werknemers of gegijzeld worden door ransomware. Microsoft 365 bewaard verwijderde emails in de prullenbak voor 30 dagen, waardoor bedrijven de prullenbak als tijdelijke backup-bewaarplaats gaan gebruiken en dat is zeer risicovol. Een prullenbak heeft uiteraard niet dezelfde beveiligingsfuncties als en SaaS backup-oplossing, waardoor de Microsoft 365-gegevens van je klanten voortdurend aan bedreigingen worden blootgesteld.

Met Dropsuite Cloud Backup for Microsoft 365 bescherm je Microsoft 365 data, waaronder e-mails, contacten, kalenders en taken, van je klanten met een beveiligde backup. Met Dropsuite’s Microsoft 365 Backup bescherm, herstel, archiveer en manage je de data van je klanten.

Military-Grade Microsoft 365 databescherming
Dropsuite gebruikt een TLS- of SSL-verbinding in combinatie met een military-garde encryptie met 256-bit Advanced Encryption Standard (AES) om ervoor te zorgen dat de data van je klanten ten alle tijden beschermd is.

Dropsuite Microsoft 365 Backup bevat:

 • Exchange Online backup
 • Calendars backup
 • Tasks backup
 • Attachments backup
 • OneDrive backup
 • SharePoint backup
 • Team Sites file backup


Exchange Online Backup

Exchange Online kan een van de grootste gegevensbronnen van elke Microsoft 365 omgeving zijn. E-mails, bijlagen en verwante gegevens kunnen enorme bestandsgroottes aannemen. Dropsuite beschermt alle Exchange Online data van je klanten met een onbeperkte opslagruimte en de mogelijkheid om onbeperkt te herstellen. Zo hoeven zij zich nooit zorgen te maken over onvoldoende opslagruimte of extra kosten voor opslagruimte.

Dropsuite maakt automatisch backups, naar wens meerdere keren per dag. Enkel van gewijzigde bestanden wordt opnieuw een backup gemaakt, waardoor Dropsuite altijd met een maximale snelheid kan backuppen.

Backup OneDrive en SharePoint

Backup OneDrive- en SharePoint en zorg ervoor dat de digitale bedrijfsdata van je klanten altijd veilig zijn. Dropsuite behoudt volledige kopieën van bedrijfskritieke digitale data, om deze te beschermen tegen o.a. hackers, malware en onopzettelijke verwijdering.

Team Sites Backup en Herstel

Microsoft Teams wordt steeds meer en intensiever gebruikt door bedrijven, waardoor er ook steeds vaker belangrijke bestanden worden gedeeld via dit kanaal. Het is dus belangrijk dat alle data die wordt gedeeld via Teams wordt gebackupt en beschikbaar is voor herstel bij een gegevensramp.

Backup van Calendars, Contacts en Tasks

De data in deze Microsoft 365 producten worden vaak vergeten of over het hoofd gezien, terwijl ook deze producten bedrijfskritieke data kunnen bevatten, die beschermd moeten worden. Ook de strengere regelgeving omtrent privacy en beveiliging van contactgegevens maakt dat het verstandig is om Calendars, Contacts en Tasks te backuppen met Dropsuite Microsoft 365 Backup.

 

Dropsuite Email Backup

Bedrijven hebben te maken met een steeds toenemende druk van verlies van e-mailgegevens door ransomware, systeemproblemen of simpelweg fouten van werknemers. Voeg de strenge AGV- en GDPR-regelgeving omtrent e-mailgegevens daaraan toe en de noodzaak voor een backup-oplossing voor e-mail ter bescherming van bedrijfsdata wordt duidelijk.

De email service die ik gebruik maakt toch een backup?
Veel bedrijven denken geen email backup nodig te hebben, omdat zij gebruik maken van een cloud service als Microsoft 365, G Suite of Open-Xchange. Echter, biedt Microsoft 365 en vergelijkbare services maar een gelimiteerde mogelijkheid om email data te backuppen. Deze services bieden bij lange na niet wat nodig is om email data goed te beveiligen en te beschermen. Bescherm alle waardevolle email data: bestanden, bijlagen, kalenders en taken van je klanten daarom met de Dropsuite SaaS email backup oplossing.

Dropsuite Email Backup voordelen:

 • Geen minimale afname: vanaf één seat verkrijgbaar
 • Een vast maandelijks bedrag: je betaalt per seat
 • Geen limieten voor opslag of bewaartermijnen
 • Geen download of installatie nodig met de online user-agent
   
Dropsuite Easily Automate Backups

Easily Automate Backups

Automatische backups instellen met slechts een aantal klikken.

Dropsuite Insights BI Analytics

Insights BI Analytics

Dropsuite’s geavanceerde analytics toolkit vindt gebruikspatronen, identificeert problemen en beveelt optimalisaties aan.

Dropsuite Military-Grade Encryption

Military-Grade Encryption

De data is ten alle tijden beveiligd met Military-Grade AES 256 bit encryption en TLS/SSL.

Dropsuite Incremental Backups

Incremental Backups

Snel backuppen en minimale opslag, doordat Dropsuite backups kan terugvinden en vervolgens enkel een backup maakt van de de wijzigingen in een bestand.

Dropsuite Single Pane of Glass Dashboard

Single Pane of Glass Dashboard

Met het alomvattende dashboard kun je gemakkelijk backups opzetten, beheren, gebruikersrechten bepalen, bestanden herstellen en meer.

Dropsuite Granular Restore

Granular Restore

Gemakkelijk zoeken en herstellen van bestanden, mappen, e-mails, etc. met granular restore.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!