Start als DSD-reseller

 

Dropbox Paper is een gemeenschappelijke, online werkruimte, één document, waar je alleen of samen met een team in kan werken. Met Paper kun je samenwerken zonder fysiek samen te zijn. In één document kunnen alle teamleden bestanden delen: van tekst en afbeeldingen tot video’s en audiobestanden. Vervolgens kan iedereen die bestanden inzien, feedback geven en in realtime bewerken. Maar ook een planning en takenlijst maken behoort tot de mogelijkheden van Paper. Zo beheer je het volledige project in één online document!

Dropbox Paper is inbegrepen in een Dropbox Business maand- of jaarabonnement. Dropbox Business gebruikers kunnen dus kosteloos gebruik maken van Paper.


Iedereen op één lijn

Met Paper kun je rechtstreeks in het document taken opstellen, toewijzen aan teamleden, einddatums toevoegen en mensen vermelden.


Feedback geven en ontvangen

Je kunt feedback geven bij elk bestand en onderdeel van het Paper-document. En zelfs op een specifiek onderdeel in een foto kun je reageren. Door een naamsvermelding te gebruiken krijgt het genoemde teamlid automatisch een notificatie van jouw bericht.

Vergaderen zonder gedoe

Door het online Paper-document te gebruiken heb je altijd en overal de juiste bestanden en data bij de hand. Gebruik Paper voor het maken van de vergaderagenda, zodat alle teamleden hun punten kunnen toevoegen. Tevens kunnen notulen en actiepunten direct tijdens de vergadering aan Paper worden toegevoegd. Zo werkt je altijd met een en hetzelfde document!

Werken met beeld (en geluid)

Sleep een link naar het Paper-document en Dropbox Paper weet precies wat het moet doen. Zo toont Paper een voorbeeldweergave van Dropbox-bestanden, afbeeldingen, video’s en audiobestanden.
Dropbox Paper ondersteunt links van o.a. Youtube, SlideShare, Spotify, Instagram en Pinterest.
 

Effectief samenwerken met Dropbox Paper

Paper automatiseert tijdrovende taken, die komen kijken wanneer je samenwerkt met een team. Denk aan het vormgeven van documenten en presentaties, het monitoren van de planning en opvolgen van taken en deadlines.
Dropbox Paper maakt gebruik van een goed doordacht, strak en eenvoudig ontwerp, waarmee je zonder moeite de mooiste Paper-documenten maakt.

Paper-document presenteren?

Met een klik op de knop verander je een Paper-document naar een professionele presentatie.

Projectbeheer door Paper

Wanneer je Paper gebruikt hoef je geen tijd meer te besteden aan het monitoren van de planning en opvolgen van taken en deadlines. Dropbox stuurt automatisch notificaties naar teamleden, wanneer een deadline van een taak of activiteit nadert. Maar ook wanneer een teamlid jou noemt in een bericht, ontvang je een notificatie. Zo zijn alle teamleden altijd op de hoogte van de activiteiten die voor hen belangrijk zijn.
 

Dropbox Paper gebruiken met Dropbox Business

Dropbox Paper is een oplossing binnen Dropbox Business. Hierdoor bevat Paper dezelfde beveiligingsfuncties als Dropbox Business en kunnen gebruikers veilig bedrijfsdata en zakelijke documenten delen in Paper.

Daarnaast hebben Dropbox Business-beheerders de beschikking over verschillende beheer- en beveiligingsfuncties om zakelijke documenten te beschermen. Beheerders hebben de mogelijkheid om Paper in of uit te schakelen voor bepaalde teams of gebruikers en kunnen instellen welke rechten een gebruiker heeft binnen een Paper-document.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!