Start als DSD-reseller

Bitdefender Cloud Security for MSP

Bitdefender

Bitdefender Cloud Security for MSP

Bitdefender

Met Bitdefender Cloud Security for MSP kun jij met één console alle endpoint-beveiligingslagen van je klanten voorzien van de beste bescherming tegen geavanceerde en gerichte beveiligingsaanvallen. Cloud Security for MSP bevat naast Antivirus en Antimalware ook Anti-Exploit, Advanced Machine Learning, Content Control en Device Control. Daarnaast kan deze cloud service worden uitgebreid met extra optionele beveiligingsservices.

Bitdefender Endpoint Security: beste bescherming en beste prestaties award 2017

Bitdefender komt consistent als beste uit de test qua bescherming, prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Bitdefender biedt de beste bescherming tegen cyberdreigingen, met het laagste aantal valse positieven en de kleinste impact op de prestaties van de beschermde systemen.

Complete Layered MSP Security Suite

Hieronder de securityoplossingen die Bitdefender Cloud Security for MSP standaard bevat.

Local & Cloud Signature and Machine Learning
Local & Cloud signature wordt gebruikt om bedreigingen te identificeren, terwijl geavanceerde Machine Learning algoritmen onbekende dreigingen voorspellen en identificeren al voor ze worden uitgevoerd.

Firewall met Intrusion Detection
Bescherm endpoint tegen potentiële aanvallen van binnen en buiten het netwerk met two-way firewall en Intrusion Detection.

Anti-Exploit
Exploits zijn vaak betrokken bij grote ransomware-aanvallen, omdat ze legale toepassingen kapen om het systeem te compromitteren. Advanced Anti-Exploit detecteert onbekende exploits op basis van bestanden of zonder bestanden (alleen in het geheugen) door zich te richten op de aanvalstechnieken en het gebruik van gedragstechnologie, in plaats van signatures van al bekende exploits.

Procesmonitoring
De Process Inspector bewaakt continu de werkende processen op tekenen van kwaadaardig gedrag. Op basis van deze tekenen kan de Process Inspector aanvallen blokkeren die andere beschermingslagen hebben ontweken.

Content Control
Content Control blokkeert of beperkt gebruikerstoegang tot potentiële gevaarlijke websites of gebruikt categorieën en roosters om de aanvalsmogelijkheden te beperken en de productiviteit te verhogen. Content Control wordt bij andere aanbieders vaak aangeboden als extra service, maar is bij Bitdefender Cloud Security for MSP kosteloos inbegrepen.

Device Control
Met Device Control kunnen admins toegang van bepaalde verwijderbare apparaten, zoals USB’s, blokkeren of beperken. Door Device Control wordt het risico dat malware via die apparaten wordt binnengehaald beperkt.

Web Filtering
Webfiltering is essentieel voor het blokkeren van aanvallen vanaf het web. Admins kunnen met Web Filtering bekende phishingsites of andere kwaadaardige websites blokkeren, maar ook onbekende URL's, waaronder HTTPS, scannen om potentiële bedreigingen te identificeren.

Optionele beveiligingsservices voor Cloud Security for MSP

De Bitdefender Cloud Security Service is naar wens uit te breiden met nieuwe beveiligingsservices. Met deze nieuwe services kunnen MSP’s voldoen aan de snel toenemende vraag naar geavanceerde bedreigingspreventie en detectie.

MSP’s kunnen de nieuwe beveiligingsservice samen met de standaard services inzetten en beheren via de multi-tenant cloud console. Hiermee creëert Bitdefender een complete endpoint beveiligingsoplossing, beheert vanuit één console, waardoor de beveiliging gestroomlijnd is en vertragingen voor klanten worden voorkomen.

De optionele extra beveiligingsservices zijn:

Patch Management
Patch Management vermindert patchinspanningen en -kosten door één enkele bron van patches voor Windows en toepassingen van derden aan te bieden. Patches kunnen automatisch overal op alle apparaten worden toegepast, zowel on-site als op afstand, waardoor aanvallers minder kans krijgen om kwetsbare applicaties te misbruiken.

Advanced Threat Security
Advanced Threat Security bestaat uit HyperDetect, om aanvallen al voor de uitvoering te blokkeren met mogelijkheden voor afstelbare machinelearning, en Sandbox Ananlyzer voor betere detectie van gerichte aanvallen.

Bitdefender omvat HyperDetect om aanvallen vóór de uitvoering te blokkeren met mogelijkheden voor afstelbare machinelearning, en Sandbox Analyzer voor betere detectie van gerichte aanvallen. Het aanbod beschermt tegen bestandloze aanvallen, PowerShell en andere scriptaanvallen, en geeft u betere bedreigingscontext en zichtbaarheid.

HyperDetect:

  • Afstelbare machinelearning
  • Blokkeert bestandloze aanvallen
  • Blokkeert PowerShell en andere scriptaanvallen

Sandbox Analyzer:

  • Betere detectie van gerichte aanvallen
  • Automatische en manuele bestandsindiening
  • In de cloud gehoste infrastructuur
  • Machinelearning en gedragsanalyse
  • Bedreigingscontext en zichtbaarheid
  • Verdachte activiteiten, IOC's
  • Gedetailleerde rapporten

Endpoint Detection and Response
Endpoint Detection and Response geeft duidelijke zichtbaarheid van Indicators of Compromise (IOC). Met één klik op de knop doet deze service onderzoek naar bedreigingen en geeft het stroomdiagrammen van reacties op incidenten.

MSP's kunnen met deze beveiligingsservice managed detectie- en reactieservices leveren aan organisaties waarvoor gegevensbeveiliging erg belangrijk is.

Het EDR-product vermindert de eisen gesteld aan resources en vaardigheden van beveiligingsteams. De nieuwe endpoint data recorder is een naadloze toevoeging aan bestaande securitysoftware tegen bedreigingen. De service voert een brede opname van systeemactiviteiten uit (file & process, program installation, module loads, registry modification, network connections, etc.) om te helpen om de gebeurtenissen keten van aanvallen in het volledige bedrijf inzichtelijk te krijgen.

De bedreigingsanalysemodule werkt in de cloud. De module filtert continu gedrag bij systeemactiviteit en schept een geprioriteerde lijst van incidenten voor extra onderzoek en reacties.

Bitdefender Cloud Security for MSP biedt een complete next-gen layered security suite.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!