Start als DSD-reseller

Na 12 jaar zet DSD de volgende stap met overname door Enreach

Na 12 jaar zet DSD de volgende stap met overname door Enreach

Na bijna 12 jaar bouwen aan ons distributieplatform en team zijn wij trots op het resultaat waar DSD vandaag de dag staat, maar is het ook tijd voor een volgende stap... DSD Europe is overgenomen door Enreach, een Europese speler op het gebied van unified communicatie (UC) en samenwerkingsoplossingen.

Naast DSD Europe is ook ons moederbedrijf Altipla Group met DSD France en alle andere dochterondernemingen overgenomen.

Met Enreach verwachten wij te genieten van vele synergieën en zetten wij onze visie en doelen voort, als beste distributieplatform voor cloud services en software. Zo staat aankomende periode expansie in Europa en uitbreiding van ons VOICE aanbod hoog op de agenda. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Naast de nieuwe mogelijkheden die dit jou als partner gaat bieden, blijft het DSD team zoals je gewend bent alle partners ondersteunen vanuit ons kantoor in Hintham. Hiermee blijft je vaste aanspreekpunt(en) en de service die je van ons mag verwachten hetzelfde.

We willen al onze trouwe partners en vendors bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en kijken uit naar dit volgende hoofdstuk met Enreach!

Meer weten over de overname? Lees hier het persbericht.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!