Start als DSD-reseller

ABBYY FineReader

ABBYY

ABBY FineReader

ABBYY

ABBYY FineReader is een PDF-tool die het gemakkelijk maakt om papieren documenten en scans te digitaliseren met OCR. Bewerk, doorzoek, bescherm en deel PDF’s gemakkelijk en snel, vereenvoudig je werkprocessen en voorkom je dat documenten ontoegankelijk of niet-doorzoekbaar zijn. Zo werk je efficiënter samen met anderen.

PDF’s opmaken en bewerken

Met de PDF-tool van ABBYY bewerk je eenvoudig teksten, tabellen en zelfs de volledige lay-out van je PDF-document, of het nu een origineel of gedigitaliseerd document is. Met ABBYY FineReader bewerk je PDF’s zonder daarvoor het document te moeten converteren. Een bewerkte PDF zet je vervolgens eenvoudig om naar een volledig bewerkbaar bestandsformaat, zoals Microsoft Word, Excel en meer.

Naast het bewerken van bestaande documenten kan je deze ook binnen de FineReader-omgeving volledig opmaken. Maak gemakkelijk PDF-formulieren met invulvelden, keuzelijsten, multiple-choice vragen, actieknoppen, handtekeningvelden en meer.

Digitaliseer documenten en scans met OCR

Digitaliseer papieren documenten en maak gescande documenten doorzoekbaar door middel van de OCR-technologie van ABBYY. Door documenten te digitaliseren kunnen deze beter opgeslagen worden, gevonden worden, herbruikt en bewerkt worden. Vereenvoudig de dagelijkse werkzaamheden op de digitale werkplek!

PDF's beveiligen en ondertekenen

Beperk beveiligingsrisico's bij het delen en opslaan van PDF’s. Zo kun je gevoelige informatie verwijderen uit een PDF om te voorkomen dat dit gedeeld kan worden en beheer je de toegang tot een PDF met verschillende niveaus van wachtwoordbeveiliging. Daarnaast kunnen PDF’s ondertekend worden met een digitaal handtekeningcertificaat.

Samenwerken in één PDF

Werk samen met collega’s of externen in één PDF. Markeer of voeg notities toe aan alle delen van een document (tekst, afbeeldingen, grafieken) en deel deze met meerdere teamleden tegelijk, die allemaal in hetzelfde document hun ideeën, opmerkingen en feedback kunnen geven. Laat ook teamleden het documenten ondertekenen ter goedkeuring.

Converteer PDF's

Converteer elk formaat bestand én papieren documenten naar een doorzoekbare PDF of converteer PDF’s naar Microsoft Word, Excel of een ander bestandsformaat voor geavanceerde bewerkingen. Het is tevens mogelijk om meerdere documenten samen te voegen tot één PDF.

 

 

ABBYY FineReader Corporate:
extra functies

Digitaliserings- en conversieroutines automatiseren

Profiteer van automatiseringstools om de herkenning van repetitieve tekst (OCR) te stroomlijnen of om meerdere documenten te converteren naar doorzoekbare PDF- en PDF/A-documenten of naar bewerkbare formaten zoals Microsoft Word, Excel en meer.

Gebruik een Hot Folder om documentconversietaken voor specifieke personen of werkgroepen te automatiseren. Creëer bewaakte mappen waarin bestanden automatisch geconverteerd worden met vooraf gedefinieerde instellingen per map.

Vergelijk documenten in verschillende formaten

Om te controleren of bewerkingen in een document (juist) zijn uitgevoerd, zijn de verschillen tussen twee versies van een document snel vast te leggen, zelfs als een of beide documenten scans zijn. Vervolgens is het mogelijk om de vergelijkingsresultaten te exporteren in een overzicht als een becommentarieerde PDF of een Word-document.

ABBYY FineReader PDF for Mac:
extra functies

Gebruiksvriendelijke user interface

ABBYY FineReader for Mac gebruikt een moderne user interface die perfect aansluit bij de laatste MacOS features, zodat een Mac-gebruiker zonder problemen ABBYY kan gebruiken. Tevens is het mogelijk om ABBYY FineReader in dark mode te gebruiken.

Leg documenten vast met een iPhone of iPad

Gebruik Continuity Camera om documenten met een iPhone of iPad vast te leggen en te importeren in ABBYY FineReader for Mac, welke de documenten binnen enkele seconden converteert naar doorzoekbare PDF-bestanden. Het is tevens mogelijk om met een iPhone papieren documenten te ‘scannen’ en direct in ABBYY FineReader in te laden.

Waarom kiezen voor FineReader PDF?

FineReader PDF is een voordeligere PDF-oplossing voor grote implementaties, omdat:

1. ABBYY biedt perpetual licences: koop één keer, gebruik voor altijd.
2. Concurrent licenties: de software kan worden gedeeld met alle gebruikers, maar het aantal gelijktijdige gebruikers is beperkt tot het aantal gelicentieerd - deze optie garandeert dat de softwarelicenties daadwerkelijk worden gebruikt.
3. Voor grote organisaties (100+ apparaten) biedt ABBYY een speciale, extra lage projectprijs voor de softwareovereenkomst.

Ontdek de werking en belangrijkste functies van ABBYY FineReader!

Vergelijk ABBYY FineReader 15 Standard & Corporate

 

  Standard Corporate
PDF's bewerken, beveiligen en samenwerken
PDF's maken en converteren
Papieren documenten en scans digitaliseren met OCR
Digitalisering- en conversieroutines automatiseren  
Documenten van verschillende formaten vergelijken  

 

VERGELIJK ALLE FUNCTIES

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!