Start als DSD-reseller

Cybergevaren 2020 en Cyber Awareness - G DATA Webinar

G Data
Webinar Cybergevaren 2020 en Cyber Awareness - G DATA Webinar
Datum 19 nov 2020
Tijd 10:00
Info Tijdens het webinar geeft Eddy Willems, Security Evangelist bij G DATA, een overzicht van de recente online gevaren en toont de laatste uitdagingen.

Cybergevaren 2020 en Cyber Awareness - G DATA Webinar

Tijdens het webinar geeft Eddy Willems, Security Evangelist bij G DATA, een overzicht van de recente online gevaren en toont de laatste uitdagingen. Virussen, ransomware, de grote hacks van vandaag en mobiele bedreigingen worden geanalyseerd op een menselijke manier. Eddy gidst het publiek door het heden, verleden en de toekomst van de cybermisdaad aan de hand van pittige anekdotes.

Zijn we allemaal cyberbewust genoeg of niet? Wat is de basis van cybersecurity? Hoe kan jij de voornaamste cyber-uitdaging aangaan? Een noodzakelijke refresh voor elke bewuste computergebruiker en misschien een aanloop naar de noodzakelijke cyber awareness trainingen.

Het webinar wordt gepresenteerd door Eddy Willems. Eddy is een bekende malware-expert uit België. Hij is bestuurslid van 3 beveiligingsorganisaties, EICAR, AVAR en LSEC, en is Security Evangelist en Global Security Officer bij G DATA Cyberdefense.

Inschrijven

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!