Start als DSD-reseller

Vulnerability Management

SecurityHive

SecurityHive Vulnerability Management

SecurityHive

Verhoog de digitale beveiliging van jouw klanten door kwetsbaarheden in het netwerk te identificeren, monitoren en effectief op te lossen! Met Vulnerability Management zijn kwetsbaarheden en Shadow-IT verleden tijd. De oplossing maakt het mogelijk om eenvoudig zwakke plekken in het netwerk te ontdekken en geeft vervolgens advies hoe deze kunnen worden verholpen.

Wees voorbereid op audits

Met Vulnerability Management wordt iedere actie die te maken heeft met kwetsbaarheden eenvoudig geregistreerd. De oplossing laat zien wanneer een kwetsbaarheid is gevonden én wanneer deze is opgelost. De 'Audit trail' helpt daarnaast bij een volgende audit of zodra er een incident ontstaat. Vulnerability Management biedt dus alle tools en functionaliteiten om niet alleen de digitale omgeving beter te beveiligen, maar ook om voorbereid te zijn op toekomstige audits en incidenten. Dit doet het door:

  • Interne Scans uit te voeren op het interne netwerk; van netwerkapparaten tot werkstations en meer.
  • Externe Scans uit te voeren, waarmee duidelijk wordt wat een hacker van buitenaf kan zien. Zo worden kwetsbaarheden en aandachtspunten inzichtelijk.
  • Multi environment scans: Of jouw klanten nu in de cloud werken, een traditioneel netwerk hebben of hybride zijn - alles kan gescand worden op kwetsbaarheden.
  • Het uitvoeren van scans en het beheer volgens het organisatorische beleid. Vulnerability Management helpt je klant dit beleid na te leven (ISO 27001, NEN 7510, BIO, en meer).
  • Authenticated Scans uit te voeren die kwetsbaarheden onder de aandacht brengen die soms niet zichtbaar zijn vanaf het netwerk. Deze apparaten kunnen lokaal gescand worden met de 'Authenticated Scan' om meer zwakke plekken te ontdekken.
  • Shadow-IT bloot te leggen. Zo ontdek je met Vulnerability Management alle verborgen apparaten in het netwerk - inclusief informatie zoals 'traceroutes', geïnstalleerde software, openstaande netwerkpoorten en certificaten.
  • Kwetsbaarheden markeren als geaccepteerd of opgelost, inclusief documentatie om voorbereid te zijn op toekomstige audits.
  • Exporteren van gegevens in een document dat leesbaar is voor zowel bestuurders als beheerders. Exporteer een rapport of gebruik hiervoor de API van SecurityHive.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!