Start als DSD-reseller

Teams Connector

MyTeamsConnect

Verbind elk telefoonsysteem met Microsoft Teams

Met het gebruik van Call2Teams communiceren werknemers met slechts één samenwerkingsplatform: Microsoft Teams, voor zowel bellen als chatten.

Naadloze integratie met Microsoft Teams en elk telefoonsysteem

Opererend in de Microsofts Azure-cloud

One-click implementatie, geen extra hardware of specialistische kennis nodig

Automatisch gesynchroniseerde telefoonnummers

MyTeamsConnect

Call2Teams is een cloud-oplossing die een verbinding maakt tussen het bestaande telefoonsysteem van een bedrijf, zoals een PBX of SIP Trunk provider, en Microsoft Teams. Gebruikers kunnen elk apparaat, PC, Mac of mobiele apparaten, gebruiken om te bellen, chatten en videobellen via de Microsoft Teams App. Zo biedt Call2Teams een optimale Microsoft Teams-ervaring met het bestaande telefoonsysteem omdat je niet hoeft te switchen tussen deze applicaties.

De voordelen van Call2Teams - Teams Connector op een rij:


Wereldwijd beschikbaar
Call2Teams verbindt gesprekken tussen de bestaande PBX of telefoondienst en Microsoft Teams via gateways die actief zijn in Microsoft Azure-datacenters. Hierdoor worden uptime en gesprekskwaliteit gegarandeerd. Call2Teams wordt bediend vanuit vier continenten die een bedrijfsgerichte service leveren, waardoor ook wereldwijd gecommuniceerd kan worden met de oplossing.

Werkt met elk telefoonsysteem
Call2Teams werkt met elk telefoonsysteem, PBX of SIP Trunk provider. Zo is het niet nodig om van telefoonsysteem of telefoonnummers te veranderen. 

Geen eigen hardware of software nodig
Call2Teams is een UCaaS (Unified Communications as a Service) cloud-oplossing, wat inhoudt dat er geen eigen hardware en software nodig zijn om de verbinding met Microsoft Teams te maken. Daarnaast worden de benodigde updates en onderhoud volledig door de oplossing beheerd.

Snel en eenvoudig te implementeren
Met de eenvoudige implementatie van Call2Teams kunnen gebruikers met één klik, binnen 10 minuten bellen via Microsoft Teams. Telefoonnummers worden automatisch gesynchroniseerd zonder storingen of risico, zodat je klanten direct up and running zijn. 

Microsoft co-sell partner
Call2Teams is speciaal ontworpen voor grote, zakelijke klanten die een grote beschikbaarheid hebben. Daarbij is Call2Teams officieel co-sell partner van Microsoft. Hierdoor kunnen jouw klanten volledig vertrouwen op een entreprise grade cloud-oplossing die door Microsoft is goedgekeurd.

Pay-as-you-go-betaalmodel 
Met het kosteneffectieve betaalmodel van Call2Teams betaal je op basis van verbruik per gebruiker, per maand. De oplossing is al beschikbaar vanaf één gebruiker en is eenvoudig te up en down scalen. 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!