Start als DSD-reseller

Pulseway Enterprise Server (on premises)

Pulseway

Pulseway Enterprise Server (on premises)

Pulseway

Pulseway is een IT monitoring en management oplossing voor Windows, Linux, Mac en iedere applicatie die gebruik maakt van monitoring API. Ontvang real time de status, systeembronnen, ingelogde gebruikers, performance van het netwerk, Windows updates, IIS, SQL Server, Exchange, Active Directory, VMware, Hyper-V en SNMP apparaten – om er maar een paar te noemen. Reageer direct op problemen en repareer problemen vanaf je mobiele apparaat terwijl je onderweg bent.

Waarom Pulseway?

Monitor alles

Real time status, systeembronnen, ingelogde gebruikers, performance van het netwerk, essentiële updates, IIS, SQL Server, Exchange, Active Directory, VMware, Hyper-V en SNMP -apparaten – om er maar een paar te noemen.

Ben voortdurend op de hoogte

Ontvang alerts over kritische problemen die kunnen leiden tot systeem storingen. Ook kun je slimme regels definiëren om de alerts te fine tunen en specifieke taken uit te voeren.

Heb de controle

Repareer problemen vanaf je smartphone of tablet terwijl je onderweg bent door het sturen van commando’s . Run commando’s in de terminal, beheer lopende processen, herstart diensten, voer essentiële updates uit, herstart systemen en nog veel meer.

Altijd en overal

Door de beschikbaarheid van mobiele apps voor alle mobiele platformen heb je je totale IT infrastructuur altijd en overal binnen handbereik. Voel je vrij om achter je bureau vandaan te komen

Voordelen van Pulseway:

  • Eén samenhangende omgeving voor het gehele IT team. Deel het beheer van je essentiële systemen met je teamleden.
  • Zeer schaalbare oplossing die tot 100.000 gemonitorde systemen per server kan ondersteunen.
  • Monitor en manage eenvoudiger essentiële systemen en applicaties, ongeacht de locatie.
  • Vermindert de totale kosten van IT beheer.

Privacy
Alle informatie die gedeeld wordt tussen server en de gemonitorde systemen, blijft binnen de organisatie.

Shared monitoring
Door het gebruik van meerdere gebruikersaccounts heeft het IT-team de mogelijkheid om de controle en het beheer van essentiële systemen tussen teamleden te delen.

Zeer schaalbaar
Eén enkele server kan bijvoorbeeld al tot 100.000 computers en applicaties ondersteunen, met behoud van een zeer snelle responstijd voor elk verzoek of commando dat wordt gegeven.

Beveiligen
De communicatie tussen de server en alle gemonitorde systemen en mobiele apparaten is gecodeerd. De enige poort die in de firewall geopend moet worden is 443 (HTTPS).

Server modules
IIS, Active Directory, Exchange, SQL Server, Hyper-V, VMware, Windows Server Backup, Azure, Amazon, XenServer en SNMP server modules zijn inbegrepen.

Traceerbaarheid
Toegang tot gegevens en commando’s die gegeven zijn vanaf de monitoring apparaten, kunnen gelogd worden en weergegeven in een volledig logboek.

Eenvoudig licentiemodel
Eén licentie is volledig dekkend, ongeacht waar ter wereld de gemonitorde systemen zich bevinden.

API's
De beschikbare Cloud, Server en Admin API' s geven u nog meer controle en flexibiliteit over de Enterprise Server en gemonitorde systemen.

Efficiency
Kom in actie en start in slechts enkele minuten met het monitoren van uw systemen met behulp van de agent groep implementatie en configuratie beleid.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!