Start als DSD-reseller

 

De DSD Renewal Tool is een oplossing in het DSD-platform waarmee resellers op een overzichtelijke en efficiënte manier alle software verlengingen van eindklanten kunnen inzien, beheren en verlengen. Met de Renewal Tool concurreren we samen, om ervoor te zorgen dat jouw klanten, altijd jouw klanten blijven.

Ondanks jouw investering in klantbehoud zijn er altijd hogere machten die klanten wegkapen. Simpelweg, omdat zij jouw klanten al hebben geattendeerd op een verlenging, voordat jij daar überhaupt de kans voor krijgt. Klinkt dat herkenbaar? De Renewal Tool is de oplossing. Hoe de tool hierbij helpt leggen we je uit.

Hoe werkt de renewal tool? 

 

Renewal tool met handmatig verlengen (standaard) 

De Renewal Tool is standaard voor alle resellers beschikbaar in hun eigen on-demand software store. In één overzicht zie je alle licenties die in de huidige of komende maand aflopen en verlengd kunnen worden. Met de Renewal tool worden je klanten met automatische e-mailnotificaties geattendeerd op hun aflopende licenties. Vervolgens kun jij op verzoek van je klant de licenties direct via het overzicht verlengen. Het overzicht is eenvoudig te sorteren op bijvoorbeeld klantnaam, productnaam of per maand. Standaard staan de licenties die op de meest korte termijn verlopen bovenaan.

Renewal tool + online aanbieding 

Met de vernieuwde Renewal Tool krijgt de eindklant met de e-mailnotificaties ook een online aanbieding om de licentie direct in de software shop te verlengen. Zo verleng jij de licentie niet meer handmatig voor je klant, maar werkt het proces van verlengen volledig automatisch.

De Renewal Tool met aanbieding voor online verlengen wordt op aanvraag geactiveerd. Na je aanvraag nemen wij contact met je op om alle informatie en voorwaarden omtrent de Renewal Tool en het online verlengen door te nemen. Vervolgens activeren wij de Renewal Tool voor jou. De rest gaat automatisch. Leun rustig achterover en wacht tot de eerste factuur binnenkomt. Eentje die je niet hoeft te betalen...want wij betalen jou!

Notificatie e-mail + online aanbieding

Zodra een softwarelicentie bijna afloopt, krijgt de eindklant automatisch een notificatie per e-mail, verstuurd namens de reseller. De eindklant krijgt in de e-mail tevens een aanbieding om de software direct online te verlengen in de software shop. Hoe ver van tevoren, in welke frequentie en op welke manier de eindklant e-mailnotificaties ontvangt over de aflopende licentie bepaal jij zelf. Gebruik de Renewal Tool instellingen in het DSD-platform om de notificaties in te stellen.

Verlengen in de shop

Het verlengen van de software gebeurt in een beveiligde omgeving van DSD, maar voorzien van jouw logo en bedrijfsgegevens. Een voor jouw klanten vertrouwde software shop.

De eindklant krijgt niet zomaar een aanbieding om te verlengen. Wij zorgen voor een marktconforme prijs. Een prijs die niet alleen interessant is voor de eindklant, maar ook voor jou en voor ons. Want net zo belangrijk, met de aanbieding die de eindklant krijgt behouden wij beiden een gezonde marge.

Levering software

  • Zodra de verlenging is besteld en betaald, ontvangt de eindklant direct de software via het voor hen bekende licentiecertificaat.
  • Vervolgens ontvang jij, als reseller, een factuur van ons. Hierop vermelden we:
  • De verkoopprijs, die we hebben geïncasseerd bij jouw klant 
  • In mindering gebracht met jouw inkoopprijs, die je anders ook zou betalen
  • En dat wat er onder de streep overblijft; jouw marge, die wij jou betalen!

Verlengingen & verdiensten monitoren

In jouw on-demand software store monitor je het aantal verleng notificaties, de daadwerkelijk bestelde verlengingen en het belangrijkste: de verdiensten die de Renewal Tool jou heeft opgeleverd!

 

Nieuwsgierig naar de werking van de Renewal Tool? Julian legt het stap voor stap uit.

De Renewal tool + online aanbieding activeren?

Ben jij klaar om de Renewal tool met online aanbieding te activeren? Neem dan direct contact op met ons. Wij vertellen je alles wat je moet weten om de Renewal tool te kunnen gebruiken.

Mail: sales@dsdeurope.com
Bel: +31 (0)73 202 02 30

Vul onderstaande formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 
 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!