Start als DSD-reseller

Facturatieprogramma WeFact in DSD-platform

Facturatieprogramma WeFact in DSD-platform

DSD gaat de oplossing WeFact aanbieden via het DSD-platform. Partners van DSD kunnen het facturatieprogramma als maandelijkse dienst verkopen aan hun klanten, maar het biedt ook grote voordelen voor eigen gebruik.

Door de koppeling van WeFact met het DSD-platform kunnen partners hun eigen facturatieproces automatiseren. Wanneer zij die optie gebruiken, stuurt het platform de orderdetails naar WeFact, dat vervolgens de facturatie naar de eindklant verzorgt.

Automatisch softwarelicenties factureren met WeFact

“WeFact is onder andere ideaal voor resellers die de overstap naar Managed Service Provider (MSP) willen maken”, legt Thijs van de Moosdijk, oprichter en CEO van DSD Europe, uit. “Vaak horen we van hen dat ze twijfelen over die stap omdat ze de mogelijkheid om maandelijks te kunnen factureren nog niet op orde hebben. Door de combinatie van WeFact en DSD kan dat eenvoudig worden geregeld. Het past bij ons doel om het werk van resellers, dienstverleners en MSP’s eenvoudiger te maken en is daardoor een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio.”

“Meer en meer software wordt op abonnementsbasis afgenomen”, merkt de oprichter en directeur van WeFact, Roel Korting. “De periodieke facturatie kost de IT-reseller maandelijks enorm veel tijd. Door de samenwerking tussen DSD Europe en WeFact worden de afgenomen softwarelicenties automatisch in WeFact gezet. Ze worden vervolgens periodiek gefactureerd richting de klant. De IT-reseller bespaart hiermee tijd en voorkomt fouten en eventueel ongefactureerde omzet.”

WeFact is per direct beschikbaar in het DSD-platform.

=

Over WeFact

WeFact is een online facturatieprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemers om zonder boekhoudkennis zelf de administratie te kunnen voeren op een computer, tablet of mobiele telefoon. Deze oplossing maakt het mogelijk om zelf foutloos (periodiek) te factureren, in tegenstelling tot het tijdrovend factureren in Word of Excel, dat vaak gepaard gaat met fouten. WeFact kan naadloos samenwerken met het boekhoudpakket van de accountant.

Over DSD Europe

DSD biedt een uniek platform voor de distributie van software. Cloud-oplossingen, licenties, ESD-software en vanaf heden ook IT-opleidingen, worden 24/7 online aangeboden en altijd direct digitaal geleverd. Dankzij een eigen ontwikkelingsteam kan DSD inspelen op de snelle en veeleisende markt. Het DSD-platform is een bewezen concept met een dagelijkse groei in zowel het aantal gebruikers als de techniek. Het DSD-concept wordt in vijf landen geëxploiteerd en bedient in totaal meer dan 5500 resellers.

Meer weten? Lees hier alles over WeFact en de koppeling met het DSD-platform.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!