Start als DSD-reseller

DSD Europe versterkt team met Stan Laurijssen

DSD Europe versterkt team met Stan Laurijssen

 

DSD Europe versterkt team met Stan Laurijssen


SCHIJNDEL – Stan Laurijssen is sinds 1 augustus in dienst getreden bij DSD Europe. Laurijssen (36) gaat als Sales Consultant zowel in Nederland als internationaal het B2B-assortiment van DSD Europe uitbreiden. DSD Europe is voorloper op gebied van digitale softwaredistributie en licentiebeheer.


Laurijssen is enthousiast over zijn nieuwe baan: “Ik stap over naar een markt die nieuw voor me is, maar die constant ontwikkelt en waarbij innovatie van de techniek leidend is. Bij DSD Europe ga ik de B2B-tak uitbouwen. Aangezien we over oplossingen beschikken waar bedrijven behoefte aan hebben, zie ik volop kansen om de groei voort te zetten die het bedrijf doormaakt.”


Laurijssen werkte de afgelopen zes jaar als Sales Consultant bij QSL Northern Europe en daarvoor onder andere in de salesteams van Kaspersky Lab en FB&O Printer Solutions.


Thijs van de Moosdijk, algemeen directeur van DSD Europe, ziet Laurijssen als een belangrijke aanwinst voor zijn bedrijf: “Met Stan hebben we de mogelijkheid om onze B2B-activiteiten uit te breiden en naar een hoger niveau te tillen. Hij heeft veel ervaring in de B2B-markt en een uitstekend netwerk in binnen- en buitenland.” Van de Moosdijk vervolgt: “In de drie weken die hij nu bij ons actief is, heeft hij ervoor  gezorgd dat we een nieuwe oplossing ontwikkelen waarmee resellers al hun verkochte licenties in één tool kunnen beheren. Waarschijnlijk zullen we deze nieuwe oplossing al dit najaar presenteren.”

 

Over DSD Europe
DSD Europe is de voorloper op het gebied van digitale software distributie binnen Europa. DSD Europe maakt het mogelijk om software digitaal te verkopen binnen kleine tot grote winkels, winkelketens en online via webshops.

DSD Europe levert softwarelicenties van o.a. Microsoft, G Data, Kaspersky Lab, Trend Micro, Norton, Novastor, Magix, BullGuard, AVG.

Voor meer informatie en contactgegevens kijkt u op www.dsdeurope.com

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!