Start als DSD-reseller

Samenwerking DSD Europe en MAGIX

Samenwerking DSD Europe en MAGIX

 

Schijndel, 21 oktober 2013 – DSD Europe, digitaal distributeur van software, gaat een samenwerking aan met MAGIX, internationale uitgever van multimedia-software.

Beide bedrijven zijn erg te spreken over de nieuwe samenwerking. Michael Smink, sales director Benelux bij MAGIX, ziet veel kansen. "De levering van software gebeurt steeds meer digitaal. Deze samenwerking biedt ons de gelegenheid om op deze ontwikkeling in te spelen. We krijgen meer mogelijkheden in ons assortiment, zoals licenties voor meerdere jaren en voor meerdere PC’s voor zowel eindconsumenten als de klein-zakelijke markt. Daarnaast kunnen we veel sneller leveren aan onze resellers en daardoor indirect ook aan de eindconsument.”

Rens Eerhart, sales director van DSD Europe, vult aan:” De toevoeging van MAGIX aan ons assortiment maakt ons aanbod nog completer. Onze huidige partners kunnen niet wachten totdat we van start gaan!”

MAGIX software is vanaf 21 oktober als download verkrijgbaar via DSD Europe.

Over DSD Europe
DSD Europe is de voorloper op het gebied van digitale software distributie binnen Europa. DSD Europe maakt het mogelijk om software digitaal te verkopen binnen kleine tot grote winkels, winkelketens en via webshops.

DSD Europe levert softwarelicenties van o.a. Microsoft, G Data, Kaspersky Lab, Trend Micro, Norton, Novastor, Magix, BullGuard en AVG.

Voor meer informatie en contactgegevens kijkt u op www.dsdeurope.com.

Over MAGIX
MAGIX is een internationale uitgever van multimedia-software: videobewerking, muziekbewerking, fotobewerking en webdesign. Het bedrijf is marktleider in het segment foto-video-muziek (Cijfers GfK).

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!