Start als DSD-reseller

DSD Europe lanceert nieuw platform voor reseller

DSD Europe lanceert nieuw platform voor reseller


Schijndel, 29 oktober 2013 – DSD Europe, digitaal distributeur van software, komt met een nieuw platform voor haar resellers. Onderdeel hiervan zijn een nieuwe website en versie 3.0 van de Reseller Portal. Het nieuwe platform kent vele verbeteringen en een aantal nieuwe, handige opties.


De stabiliteit en de snelheid van het platform zijn flink verbeterd en het nieuwe design zorgt voor een beter overzicht. Thijs van de Moosdijk, Directeur Marketing, licht toe: “Door de verbeteringen die we hebben doorgevoerd, is het voor de reseller veel beter inzichtelijk wat zijn voorraad is. En dat terwijl hij nog in de shop zit. Daarnaast zorgt het verbeterde productoverzicht ervoor dat er een logische opbouw is per merk en de reseller minder hoeft te zoeken.”
Naast de doorgevoerde verbeteringen zijn er ook een aantal nieuwe opties. Zo is het mogelijk om favorieten aan te maken, waardoor een veel verkocht product favoriet gemaakt kan worden en altijd weergegeven wordt onder de favorieten. Ook is het voor de reseller mogelijk om direct contact op te nemen via de chatfunctie.

Hoewel het nieuwe platform nog maar net gelanceerd is, kijkt DSD Europe alweer naar de toekomst. Van de Moosdijk: “We hebben voor de toekomst een aantal punten op het programma staan. Zo willen we het mogelijk maken om snel meerdere codes te activeren met maar één code per certificaat. Een ander punt waar we aan werken is dat de reseller bij het aanmaken van een nieuwe klant aan kan geven dat het certificaat met de download direct naar de klant gemaild wordt en tegelijk ook naar hemzelf.”

DSD Europe staat ook altijd open voor de ideeën en opmerkingen van haar resellers. Van de Moosdijk geeft aan: “We streven ernaar ons platform te blijven ontwikkelen. De input van onze resellers is daarbij van groot belang. Daarom belonen wij de reseller met het beste idee met een cheque t.w.v. €490,-. De winnaar wordt op 20 december bekend gemaakt.


Over DSD Europe
DSD Europe is de voorloper op het gebied van digitale software distributie binnen Europa. DSD Europe maakt het mogelijk om software digitaal te verkopen binnen kleine tot grote winkels, winkelketens en online via webshops.

DSD Europe levert softwarelicenties van o.a. Microsoft, G Data, Kaspersky Lab, Trend Micro, Norton, Novastor, Magix, BullGuard, AVG.

Voor meer informatie en contactgegevens kijkt u op www.dsdeurope.com

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!