Start als DSD-reseller

G DATA software: geen levertijd voor zakelijke licenties

G DATA software: geen levertijd voor zakelijke licenties

Geen levertijden meer voor zakelijke licenties beveiligingssoftware van G DATA.
 

Schijndel, 28 oktober 2015

Waarschijnlijk kent iedereen in de softwarewereld het wel: je bestelt een softwarelicentie om er vervolgens een halve dag, of soms langer, op te wachten. Volgens Stan Laurijssen, Sales Consultant bij DSD Europe, kan dit anno 2015 niet meer en is dat ook niet meer nodig.
 

Verleden tijd
Laurijssen werd in 2014 aangesteld om het b2b assortiment van DSD Europe uit te breiden. ESD’s - de voorheen in doos verpakte software - of standaard business packs worden door DSD Europe al direct geleverd, maar een endpoint oplossing van klein tot groot zakelijk gebruik, geregistreerd op eindgebruiker met het aantal seats en juiste licentieperiode, nog niet. Vanaf vandaag komt daar verandering in en is ook directe levering van endpoint licenties mogelijk. Deze toevoeging zorgt niet alleen voor een nog completer aanbod, maar ook dat een lange levertijd verleden tijd is. Daarmee is het een waardevolle toevoeging aan het assortiment.
 

Hoe werkt het?
Via slechts enkele klikken bestelt de reseller de gewenste G DATA Endpoint licentie in het DSD platform. De licentie wordt op naam van de eindgebruiker via een API direct bij G DATA besteld. Binnen enkele seconden staat de key netjes op het certificaat van de reseller. Inclusief de juiste download, reseller gegevens en naam van de eindklant. Direct geleverd en op maat gemaakt, zónder vertraging. “Zoals het hoort”, benadrukt Jerrel Abdoel, Sales Manager bij G DATA Benelux. Jerrel is ervan overtuigd dat door deze wijze van leveren G DATA zowel nieuwe als bestaande resellers aantrekt. Hij voegt daaraan toe: “Doordat het hele G data assortiment in een API geleverd wordt, kan de slimme reseller eenvoudig zelf processen automatiseren.”

         (Stan Laurijssen)

DSD Europe levert G DATA op deze unieke wijze niet alleen in de Benelux, maar ook in Frankrijk, Duitsland en Engeland. Daarmee is DSD Europe voorloper binnen het distributielandschap.

 

Over DSD Europe
DSD Europe biedt één platform voor digitale distributie van ESD’s, netwerk-licenties en software diensten. Sinds de lancering in 2010 groeit het platform dagelijks: zowel technisch als in aantal gebruikers. Het bedient meer dan 5000 partners en is daarmee het snelst groeiende distributie- platform in de regio. DSD Europe is actief in de Benelux, Frankrijk en de UK.

Meer weten? www.dsdeurope.com.
 

Over G DATA
IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van AntiVirus. Meer dan 25 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.
 

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!