Start als DSD-reseller

Dropbox werkt samen met 30.000 andere tools: Koppel Dropbox met de tools waar je klanten al mee werken!

Dropbox werkt samen met 30.000 andere tools: Koppel Dropbox met de tools waar je klanten al mee werken!

Tegenwoordig zijn er enorm veel tools beschikbaar waarmee je als team beter kunt presteren en makkelijker kunt samenwerken. Deze ‘productiviteitstools’ zorgen ervoor dat we beter samenwerken en dienen vaak als de verbindende factor tussen teamleden, teams en afdelingen. Helaas blijkt vaak dat wanneer er een nieuwe tool in gebruik wordt genomen, de gecreëerde workflow wordt onderbroken of stilgelegd. Dropbox werkt anders. Met een API-koppeling voor meer dan 30.000 tools werkt Dropbox naadloos samen met de tools waar je klanten al mee werken. In dit artikel vertellen wij je hier meer over.

Dropbox staat al jaren bekend als een tool voor de opslag van documenten en het samenwerken aan deze documenten binnen (diverse) teams. Sinds een aantal jaar biedt Dropbox de mogelijkheid om met Dropbox Business op een snelle en efficiënte manier API-koppelingen te maken met vrijwel alle tools die de business van je klanten verder kunnen helpen. Denk aan Microsoft, Adobe, Salesforce, Docusign, Slack, Osana en 30.000 andere gekoppelde apps. Dankzij deze koppelingen wordt samenwerken nóg makkelijker terwijl alle documenten veilig op één centrale plek staan opgeslagen.

Door de API-koppeling voor diverse tools combineer je de voordelen van Dropbox Business en de gekoppelde tools. Zo worden de tools samen nog functioneler en het samenwerken alleen maar gemakkelijker.

Bouwen op DBX Platform

DBX Platform is de verbindende factor die al het materiaal, apparaten en apps bij elkaar brengt op een centrale locatie en alles beveiligt met de allerbeste beveiliging. Dropbox biedt daarbij tevens de mogelijkheid om zelf nieuwe functies bovenop Dropbox te bouwen.

Dropbox werkt met ruim 500.000 ontwikkelaars die applicaties en services bouwen op het DBX Platform, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Driekwart van de gebruikers van Dropbox Business maakt inmiddels al gebruik van koppelingen van derden, en dat heeft ook het aantal gebruikers flink laten stijgen.

Naadloos samenwerken met diverse tools

Samenwerken in de cloud is ideaal, maar Dropbox brengt nog veel meer voordelen met zich mee voor bedrijven. Wanneer een bedrijf er voor kiest om Dropbox Business te gaan gebruiken, profiteren ze van het feit dat je kiest voor één oplossing die het mogelijk maakt om met verschillende andere tools te kunnen samenwerken. Hierdoor hoeft het bedrijf niet over te stappen naar andere oplossingen wanneer een specifieke tool beter aansluit bij de wensen. Een all-in-one oplossing dus, die er voor zorgt dat werkprocessen perfect op elkaar aansluiten.

Is Dropbox dé oplossing voor jouw klanten?

Wij geloven van wel. Dropbox maakt samenwerken alleen nog maar makkelijker door de koppeling met de tools die vertrouwd zijn voor je kalnten. Hierdoor verbeteren bedrijfsprocessen en kunnen werknemers effectiever werken. Meer weten? Lees nu alle voordelen van Dropbox Business of meld je aan als reseller bij DSD Europe.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!