Start als DSD-reseller

DSD verbreedt security-aanbod met EDR-oplossingen van ReaQta, direct geleverd uit DSD-platform

DSD verbreedt security-aanbod met EDR-oplossingen van ReaQta, direct geleverd uit DSD-platform

Rosmalen, 9 september 2021 – DSD verbreedt haar security-aanbod met de Endpoint Detection and Response oplossingen van EDR-specialist ReaQta. Deze oplossingen bieden DSD-partners de mogelijkheid om hun klanten geavanceerde detectie- en respons mogelijkheden te bieden, zonder daarvoor over specialistische kennis te moeten beschikken. Zo bevat ReaQta’s innovatieve aanpak de nieuwste AI-algoritmen om het proces van detectie en afhandeling van nieuwe bedreigingen te automatiseren en te vereenvoudigen.

Vanaf heden zijn de oplossingen ReaQta-EON en ReaQta-Hive voor DSD-partners direct aan te kopen in het digitale distributieplatform. ReaQta-Hive is voor DSD-partners verkrijgbaar als all-in-one oplossing: ReaQta Hive Pro MKB. Deze exclusieve versie komt met Hive Brain en Hive Dashboard en géén extra setup kosten. De eenmalige setup kosten zijn voor rekening van DSD en ReaQta.

ReaQta-EON en ReaQta-Hive direct geleverd uit DSD-platform

ReaQta-EON overtreft de traditionele antivirus door volledige threat endpoint protection en realtime bescherming tegen hedendaagse bedreigingen te garanderen. ReaQta-EON is geschikt voor bedrijven die nog niet de overstap willen maken naar een volledige EDR-oplossing, maar wel meer bescherming willen dan een traditionele antivirus.

ReaQta-Hive daarentegen is een complete EDR-oplossing die inzicht geeft in alle endpoints van de eindklant. De ReaQta-Hive-engines scannen in realtime de hele infrastructuur van een bedrijf op aanwezigheid van specifieke Indicators of Compromise (IOC), binaire bestanden en gedrag, zodat ook slapende bedreigingen, in-memory en bestand loze malware gedetecteerd worden.

360° zichtbaarheid met Nano-OS

ReaQta-Hive maakt gebruik van ReaQta’s eigen Nano-OStm, waardoor de oplossing niet afhankelijk is van een bestaande OS (besturingssysteem). De Nano-OS biedt diepgaand inzicht in de processen en applicaties die op endpoints draaien. Het bevindt zich in de hypervisor laag en beschermt de endpoints van buiten het besturingssysteem en is daarnaast onzichtbaar voor aanvallers en kan niet door hen worden uitgeschakeld.

ReaQta-Hive is naast een cloud versie ook on-premise verkrijgbaar, wat de oplossing interessant maakt voor grotere bedrijven.

Door Gartner benoemd als “Cool Vendor” in een lijst met veelal bekende namen, wekte ReaQta onze interesse,” aldus Stan Laurijssen, Team Lead Sales bij DSD Europe. “We werken graag samen met een jong, energiek bedrijf als ReaQta, omdat zij ook onderscheid willen maken in de snel veranderende IT-markt.”

ReaQta’s proactieve security-oplossingen met een hoofdfocus in EDR bieden een verbreding aan ons security-aanbod. Met deze toevoeging bieden wij onze partners security van een hoger niveau. Het lokaal support, dat we in samenwerking met ReaQta’s Nederlandse supportteam kunnen bieden is dan ook van grote toegevoegde waarde om onze partners goed te kunnen ondersteunen,” vult Stan aan.

Traditionele beveiligingsproducten zijn niet in staat om te voldoen aan de behoeften van cyber-risicobewuste klanten en zeker niet met de huidige snel evoluerende cyber dreigingen", aldus Alberto Pelliccione, CEO van ReaQta. "Er is dringend behoefte aan een geavanceerde EDR-oplossing, zoals ReaQta-Hive, die volledige zichtbaarheid, detectie, bescherming met remediëring mogelijkheden biedt en toch ongelooflijk eenvoudig te bedienen blijft. We zijn verheugd om samen te werken met DSD en kijken ernaar uit om samen een nieuwe aanpak te bieden om de aanvallers van vandaag aan te pakken.”

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!