Start als DSD-reseller

Microsoft Office Cloud, Software and Business Solutions

Microsoft Office

Microsoft Office is het kantoorsoftwarepakket dat wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt. Microsoft Office bevat de belangrijkste en bekendste programma’s: Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Microsoft Office is beschikbaar als software en cloud oplossing, voor zowel Windows, Mac, iOS en Android apparaten.

Microsoft Office Cloud Services

Geef gebruikers de vrijheid om altijd en overal te kunnen werken met up-to-date Office programma’s en vanaf hun favoriete apparaat: computer, tablet of smartphone. Voor elk bedrijf is er een passende versie van Microsoft Office 365.

Uitgebreid advies en support van ons team

Uitgebreid aanbod van 20+ softwaremerken

Automatisch 24/7 software verlengen en inkopen

Diverse management tools voor recurring business

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die de beste productiviteit van Office 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Zo wordt ieder bedrijf beschermt tegen externe dreigingen en eventuele datalekken. Medewerkers kunnen altijd en overal werken en apparaten zijn 24/7 met elkaar verbonden.

Lees meer
Microsoft Skype for Business

Microsoft Skype for Business

Microsoft Skype for Business is ideaal als online vergadertool. Deelnemers kunnen vanaf elk apparaat deelnemen en veranderingen inplannen via Microsoft Outlook. Dankzij de geavanceerde techniek van Skype kunnen bedrijven gebruik maken van diverse handige functies, waarmee gesprekken kunnen worden opgenomen, het scherm gedeeld en opmerkingen worden toegevoegd in real time met maximaal 250 personen.

Microsoft Office 365 Exchange

Microsoft Office 365 Exchange

Werk slimmer, met gehoste e-mails voor bedrijven. Exchange Online helpt bedrijven met het beschermen van informatie dankzij de geavanceerde mogelijkheden. Dankzij Anti-malware- en anti-spamfilters worden postvakken direct beveiligd. Diverse andere functies voorkomen gegevensverlies en voorkomen dat gebruikers vertrouwelijke informatie naar de verkeerde persoon toesturen. Exchange Online werkt dag en nacht om gegevens van je klant te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kunnen gebruikers ervan op aan dat de e-mail altijd werkt.

Microsoft 365 Business Voice

Microsoft 365 Business Voice

Microsoft 365 Business Voice is een krachtig en flexibel telefoniesysteem, waarmee je jouw Microsoft Teams omgeving uitbreidt met een vaste telefonie-oplossing. Zo gebruik je Teams niet alleen om te communiceren per chat, maar via vaste telefoonlijn etc.

Lees meer

Microsoft Office ESD Software

Privé of zakelijk gebruik maken van alle Microsoft Office programma’s? Microsoft biedt diverse Office software en cloud oplossingen. Kies de oplossing die het beste past bij de wensen van jouw klant.

Uitgebreid aanbod van 20+ softwaremerken

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Diverse management tools voor recurring business

Microsoft 365

Microsoft 365

Er is één groot verschil tussen de Microsoft 365 pakketten en de Office 2019 versies: de licentievorm. Met Microsoft 365 wordt een jaarabonnement afgenomen dat na afloop verlengt moet worden om gebruik te blijven maken van de software. Zo blijft je klant altijd over de nieuwste versie van Office beschikken. Binnen Microsoft 365 zijn er verschillende pakketten beschikbaar.

Lees meer
Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019

Gebruik alle producten van Microsoft Office, zoals Microsoft Word, Microsoft PowerPoint en Microsoft Excel en installeer snel en eenvoudig. Wanneer men gebruik wil maken van de nieuwste updates en producten dient een nieuwe licentie af moet worden gesloten. Microsoft Office is er in de 2016 en 2019 editie.

Lees meer

Office 365 Jaarlijks

Koop jaarlicenties van diverse Microsoft oplossingen: o.a. Office 365 Business, Microsoft Business 365 en Exchange Online.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

Office 365 Jaarlijks

Office 365 Jaarlijks

Met Office 365 Jaarlijks koop je jaarlicenties van Microsoft 365 Business (standard en Basic), Microsoft 365 Apps for Enterprise, Office 365 Business en Exchange Online Plan 1 en 2. Kies het aantal seats en bestel direct.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!