Start als DSD-reseller

Mailinblack Anti Spam

Mailinblack

Mailinblack Email Security

Mailinblack

Mailinblack Anti Spam biedt de meest effectieve en complete anti-spam oplossing om zakelijke emailboxen maximaal te beschermen tegen diverse bedreigingen. Daarbij filtert Mailinblack e-mailadvertenties en nieuwsberichten automatisch uit de inbox, zodat deze overzichtelijk blijft en werknemers efficiënter kunnen werken.

Waarom Mailinblack

  • Bescherming van e-mailverkeer:
    Mailinblack scant alle inkomende e-mails en bijlagen en blokkeert virus, spam en phishing e-mails. Een sterke antivirus oplossing beschermt al het e-mailverkeer tegen cyberaanvallen en andere nieuwe vormen van bedreigingen.
  • Filtert nieuwsbrieven uit inbox:
    Mailinblack filtert e-mailadvertenties en nieuwsbrieven uit je inbox, waardoor deze overzichtelijk blijft en werknemers efficiënter kunt werken. De nieuwsbrieven zijn via de persoonlijke web interface in te zien en te beheren.
  • Verbetert productiviteit:
    Mailinblack maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en gepatenteerde technologieën, zoals Human Lock Security System, om e-mails automatisch te sorteren, zodat gebruikers alleen maar nuttige e-mails ontvangen in hun inbox.

 

Mailinblack piramide

 

Hoe werkt Mailinblack?

Wanneer afzenders voor de eerste keer een e-mail sturen naar een Mailinblack gebruiker, ontvangen zij een authenticatieverzoek. Dit verzoek ontvangen de afzenders alleen als zij niet op de whitelist staat en de e-mails geen risico voor de organisatie vormen.

De afzenders ontvangen het authenticatieverzoek slechts één keer. Na de authenticatie worden de afzenders automatisch op de whitelist gezet en kunnen zij zonder hinder e-mailen.

Verstuurt een Mailinblack gebruiker een e-mail naar een nieuwe ontvanger, dan wordt deze ontvanger automatisch toegevoegd aan de whitelist.

Daarbij hebben Mailinblack gebruikers de mogelijkheid om zelf adressen aan de whitelist toe te voegen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld hun adressenboek of alle adressen met een bepaald domein toevoegen, om te voorkomen dat vaste contacten een verzoek krijgen tot authenticatie.

Human Authentication

Volgens Mailinblack staan gebruikers centraal als het gaat om het beschermen van e-mailverkeer. Om die reden voegt Mailinblack, naast de traditionele beveiligingsfilters die zijn verbeterd met machine learning, het Human Lock Security System toe. Een systeem waarbij een menselijke authenticatie wordt gebruikt om e-mailsystemen nog beter te kunnen beschermen tegen diverse bedreigingen.

De bewezen technologieën van traditionele beveiligingsfilters, aangevuld met kunstmatige én menselijke intelligentie, zorgen voor een maximale beveiliging van mailboxen en data.

 

Mailinblack - Hoe werkt het

 

Flexibel in gebruik en beheer

Voor gebruikers:
Elke gebruiker heeft toegang tot een persoonlijke web interface, waarin zij zelf geblokkeerde e-mails en afzenders kunnen beheren. Daarbij verstuurt Mailinblack dagelijks een overzicht met e-mails die in de wacht staan, zodat er geen e-mails worden vergeten.

Voor beheerders:
Beheerders hebben toegang tot een gecentraliseerde management web interface, waarin zij instellingen per gebruikersgroep kunnen wijzigen, de flow van inkomende e-mails in real-time kunnen controleren en beveiligingsregels kunnen toepassen om de organisatie en haar werknemers te beschermen tegen e-mailbedreigingen.

Bekijk de video en ontdek de werking van Mailinblack Email Security, incl. anti-spam oplossing.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!