Start als DSD-reseller

Business License - Magix

Magix

MAGIX staat bekend om de gebruiksvriendelijke multimedia software. MAGIX biedt diverse softwarepakketten voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van foto's, websites, video's en muziek. Zowel beginners als professionals kunnen gebruik maken van MAGIX dankzij de gebruiksvriendelijke interface.

 

Meer weten over MAGIX of direct inkopen?

Magix ESD Software

MAGIX heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen geregistreerde gebruikers, en dat is niet zonder reden. Het uitgebreide aanbod van MAGIX zorgt er voor dat er voor ieder wat wils is: van beginner tot professional.

Software van meer dan 20 merken

Advies en support door onze softwarespecialisten

Automatisch 24/7 software verlengen

Diverse management tools voor recurring business

Magix Web Designer

Magix Web Designer

MAGIX Web Designer is de software die iedereen de mogelijkheid geeft om zelf een website te ontwerpen. Maak gebruik van één van de 35 website templates en meer dan 500 design elementen. Gebruikers kunnen dankzij MAGIX Web Designer eenvoudig en zonder kennis van programmeertalen een eigen website bouwen.

Magix Photo & Graphic Designer

Magix Photo & Graphic Designer

MAGIX Photo & Graphic Designer is ideaal voor beginnende vormgevers. Bewerk foto’s, maak illustraties, ontwerp logo’s, creëer symbolen en maak schetsen. MAGIX Photo & Graphic Designer is een gebruiksvriendelijk vormgeving programma met diverse handige functionaliteiten, zoals de ontwerpgalerie, Magic Snap en het fotobewerkingsprogramma.

Magix Music Maker

Magix Music Maker

MAGIX Music Maker is hét muziekprogramma voor zowel professionals als amateurs. MAGIX Music Maker biedt meer instrumenten en meer functies dan ieder ander muziekbewerkingsprogramma. De eenvoudige muziekcompositie, aangepaste audio software en opnamemogelijkheden van Music Maker zijn ideaal voor iedereen die graag zijn eigen muziek maakt.

Magix Video Easy

Magix Video Easy

Dankzij MAGIX Video Easy maken gebruikers fantastische video's die direct met vrienden en familie kunnen worden gedeeld. De intuïtieve software en interface, alsmede de gebruiksvriendelijke hulp, zorgen ervoor dat beelden snel en efficiënt verwerkt worden tot een mooie video. Bewerk video’s met tekst, special effect, achtergrondmuziek of voeg eigen effecten toe.

Magix Photostory

Magix Photostory

MAGIX Photostory brengt de mooiste herinneringen tot leven. Het overzichtelijke en gemakkelijke gebruikersinterface en de unieke assistent vereenvoudigen vormgeving, geluidsbewerking en automatische foto-optimalisatie. De Special Effects, animaties en decoratie elementen die MAGIX biedt geven de gebruiker nóg meer mogelijkheden.

Magix Video Deluxe

Magix Video Deluxe

MAGIX Video Deluxe is ideaal voor iedereen die wil starten met videobewerking. Dankzij de praktische Storyboard-modus en de automatische optimalisering van beeld en geluid kunnen gebruikers in korte tijd een professionele video maken.

Magix Audio Cleaning Lab

Magix Audio Cleaning Lab

MAGIX Audio Cleaning Lab is een fantastische tool waarmee gebruikers muziek digitaliseren, herstellen en bewerken. De software oplossing van MAGIX biedt diverse uitgebreide functionaliteiten die de kwaliteit van het geluid verbeterd, schoonmaakt en opslaat. Het ideale pakket voor iedere muziekmaker die graag snel en efficiënt werkt.

Magix Fastcut

Magix Fastcut

MAGIX Fastcut zet de opnames van videocamera’s, smartphones en tablets om in video's vol met actie. De automatische videomontage van MAGIX is ideaal om snel een video te creëren die aansluit bij de wensen van de gebruiker. De dynamische sjablonen, in verschillende lengtes en inclusief muziek, zorgen ervoor dat gebruikers snel en efficiënt kunnen bewerken en monteren.

Magix Game Control

Magix Game Control

Een optimale beleving creëren voor gamers, dat is waar MAGIX Game Control voor zorgt. MAGIX Game Control is hét hulpmiddel voor gamers. Benchmarking, monitoring, booster en screencapture; alle tools voor een optimale beleving van het gamen. De systeemkenmerken worden live in de gaten gehouden voor de beste prestatie.

VEGAS Movie Studio

VEGAS Movie Studio

VEGAS Movie Studio is krachtig en intuïtief en de ideale video editing software voor iedereen die een leuke video in elkaar wil schieten, zonder veel ervaring op het gebied van video editing te hebben. De geoptimaliseerde software zal weinig tot geen vertraging op de PC opleveren.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!