Start als DSD-reseller

Kaspersky Managed Detection & Response

Kaspersky

Kaspersky Managed Detection & Response

Kaspersky Managed Detection & Response (MDR) beschikt over dezelfde functies als Kaspersky EDR, maar voegt daar een volledig beheerde en op maat gemaakte 24-uurs beveiliging aan toe. IT-beheerders worden ontlast door incident-gerelateerde verwerkingstaken naar Kaspersky te verplaatsen. Hierdoor hoeft er niet geïnvesteerd te worden in extra personeel of expertise.

Continue bescherming tegen de meest innovatieve bedreigingen

Verminder totale beveiligingskosten zonder extra personeel in dient te nemen

IT-beheerders houden tijd over voor ‘eigen’ belangrijke taken

De voordelen van een Security Operations Centre zonder er echt een te bezitten

Kaspersky

Waarom Kaspersky Managed Detection & Response?

Het detecteren van en reageren op geavanceerde aanvallen vereist specifieke expertise, terwijl interne training of het inhuren van extra experts niet altijd in het cyberbeveiligingsbudget passen. Een gebrek aan deze middelen kan leiden tot een te late reactie op cyberdreigingen, met alle gevolgen van dien…

Kaspersky Managed Detection and Response (MDR) biedt een 24-uurs beveiliging aan bedrijven met bijvoorbeeld beperkte interne cybersecurity-middelen. Deze oplossing vereist geen speciale expertise van interne security teams voor het opsporen en analyseren van dreigingen.

De meeste security teams reageren enkel op bedreigingen nadat ze gealarmeerd worden, wanneer een incident dus al heeft plaatsgevonden. In de tussentijd verplaatsen nieuwe bedreigingen zich onder de radar of houden zich schuil in de IT-infrastructuur.

Hoe werkt Kaspersky MDR?

Proactive Threat Hunting

Kaspersky MDR bevat detectietechnologieën en uitgebreide expertise in het opsporen van complexe bedreigingen en het reageren op incidenten. Een combinatie van Kaspersky-technologie en expertise wordt gebruikt om proactief te jagen op bedreigingen die zich onontdekt maar nog steeds actief binnen de IT-infrastructuur bevinden.

Automatische waarschuwingen en reactie

Kaspersky MDR controleert productwaarschuwingen om de effectiviteit van automatische preventie te garanderen en analyseert proactief metadata van systeemactiviteiten op tekenen van actieve of dreigende aanvallen. Deze metadata wordt verzameld in het Kaspersky Security Network en wordt automatisch in realtime vergeleken met Kaspersky’s threat intelligence om tactieken, technieken en procedures van cybercriminelen te identificeren. Met automatische detectie op basis van eigen Indicators of Attack (IoA) worden ook niet-malwarebedreigingen opgespoord die legitieme activiteiten nabootsen. Deze detectie wordt gedaan op realtime en historische telemetrie en wordt door Kaspersky analisten gebruikt om bedreigingen verder te identificeren, valideren en onderzoeken. IT-beheerders kunnen in de cloud agent de status van alle bedreigingen in realtime volgen en automatisch reageren.

Door Managed Detection and Response aan een Kaspersky enpointsecurity-oplossing toe te voegen maximaliseer je de waarde van de security-oplossing door het leveren van een volledig beheerde, op maat gemaakte en continue detectie, onderzoek en respons service. Profiteer van de voordelen van een eigen Security Operation Center zonder er daadwerkelijk een op te moeten zetten.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!