Hoe werkt het?

Wij bieden 1 platform voor software distributie van ESD’s, softwarelicenties en maandelijkse diensten. Onze partners zijn IT/Telecom Resellers, MSP’s, Webwinkels en retailers van klein tot groot.

Wat je koopt wordt direct binnen het platform geleverd. Ons aanbod wordt verdeeld in drie
productgroepen. Het complete aanbod is tevens verkrijgbaar in API.

START VANDAAG NOG!

Schrijf u vandaag nog in. Wij nemen uw aanvraag binnen 2 werkdagen in behandeling.
U kunt gratis gebruik maken van ons platform en er is geen verplichting in hoeveelheid van afnamen.

Waarom DSD

Het softwarelandschap verandert continu, in een hoog tempo. Zo wil een klant bijvoorbeeld niet wachten op de levering van software en zijn er Cloud- en Hybrid-oplossingen gekomen die zich telkens weer aanpassen. De ontwikkelingen blijven komen en gaan. Bovendien is er genoeg concurrentie: grote softwareproducenten pikken een flink graantje mee met hun directe modellen. Maar ook grote telecombedrijven die hun dienstverlening uitbreiden, vormen een directe bedreiging voor de omzet van de reseller.

 

DSD biedt daarom concrete oplossingen voor resellers van software. Wij beschermen ons distributiekanaal en blijven werken aan ontwikkelingen om steeds nieuwe oplossingen mogelijk te kunnen maken. Via ons unieke DSD Platform leveren we onder één dak de meeste vormen van software.

Platform

Het platform van DSD Europe is een Nederlandse vinding die in Nederland is ontwikkeld. Daar zijn wij trots op, want innovatie is een van onze kernwaarden. Dagelijks wordt door ons eigen developmentteam hard gewerkt aan opties om het gebruik van het DSD Platform aan zowel de voor- als achterkant te verbeteren. De kracht van het werken met eigen mensen is dat we snel kunnen schakelen en daardoor eventuele problemen direct worden opgelost. Een bijkomend voordeel is dat nieuwe kansen met leveranciers snel worden opgepakt en ons aanbod zich in een rap tempo blijft uitbreiden.