Start als DSD-reseller

Honeypot

SecurityHive

SecurityHive Honeypot

SecurityHive

Wat gebeurt er als er een achterdeurtje van het bedrijfsnetwerk openstaat? Hackers grijpen meteen hun kans, dringen binnen en blijven onopgemerkt op de achtergrond, tot ze toeslaan... Met Honeypot is dit verleden tijd! De oplossing zorgt ervoor dat een organisatie direct wordt gewaarschuwd als hackers infiltreren in het netwerk.

Stil Alarm

Preventieve beveiliging is natuurlijk onmisbaar, maar hoe gaat een organisatie ermee om als een hacker toch het bedrijfsnetwerk binnen weet te komen? Het Network Intrusion Detection System (NIDS) binnen Honeypot werkt als een veiligheidsnet: Met slimme sensoren plaats je een nep apparaat tussen andere apparaten in het netwerk - denk aan een server-, opslag- of netwerkapparaat. Het lokt hackers en leidt ze weg van de cruciale systemen. De organisatie ontvangt onmiddellijk een melding bij detectie van dergelijke dreiging.

Weet hoe te handelen

Met Honeypot verkrijgt een organisatie gedetailleerde informatie over de hacker en de aanval, zodat direct gehandeld kan worden en de juiste maatregelen kunnen worden getroffen; Blokkeer de aanvaller, versterk de beveiliging en onderneem juridische stappen indien nodig. Honeypot verhoogt de beveiliging van het netwerk van jouw klant met de volgende functies:

  • Detect & Distract - Honeypot detecteert hackers en houdt ze bezig in een gecontroleerde omgeving om hun tijd te verspillen.
  • Melding van dreiging - De IT-beheerder krijgt direct een waarschuwing bij detectie, zodat er onmiddellijk actie ondernomen kan worden.
  • Vingerafdruk - Hackers laten hun sporen achter; volg en identificeer cybercriminelen over verschillende aanvallen en tijdperken.
  • Integratie met vertrouwde systemen - Honeypot sluit aan bij het monitoringsysteem van de organisatie voor een compleet overzicht van het netwerk.
  • Aanbevelingen - Honeypot geeft praktische adviezen om adequaat te reageren zodra een hacker is gedetecteerd.
  • Inloggegevens - De tool verzamelt gebruikte inloggegevens tijdens aanvallen om beveiligingsmaatregelen en het beleid aan te scherpen. Was het een brute-force aanval of een kwaadwillende actie van een ex-werknemer?
  • Verzamelt bewijsmateriaal - Honeypot verzamelt bewijs voor verzekering, juridische stappen of aangifte.
  • Maakt rapporten - Honeypot exporteert gegevens in een formaat dat toegankelijk is voor zowel gebruikers als beheerders. Exporteer een rapport of gebruik de API van SecurityHive.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!