Start als DSD-reseller

Cloud Service - GOOSE VPN

GOOSE VPN

GOOSE biedt een Nederlandse VPN cloud service die middels data-encryptie de veiligheid op internet garandeert. GOOSE werkt via een applicatie die een persoonlijke VPN-verbinding tot stand brengt. Op deze manier zijn bedrijfs- en klantgegevens altijd en overal beschermd, buiten kantoor, thuis en onderweg. Met de zakelijke oplossing van GOOSE bescherm je met één account alle medewerkers binnen een organisatie. De applicatie is eenvoudig te installeren op elk apparaat en centraal te beheren via één gebruiksvriendelijk console.

 

Meer weten over GOOSE of direct inkopen?

GOOSE VPN cloud service

Met een VPN-verbinding wordt alle online data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, middels encryptie versleuteld. Zo zijn medewerkers niet alleen op kantoor met een internet security beschermd, maar ook buiten kantoor, thuis en onderweg.

Met één switch volledig beveiligd (256-AES encryptie)

Veilig gebruik maken van ieder wifi-netwerk

Met één account alle medewerkers beschermd

Voldoe aan AVG-wet – Alle data online versleuteld

GOOSE VPN Zakelijk

GOOSE VPN Zakelijk

GOOSE VPN Zakelijk biedt een applicatie die eenvoudig geïnstalleerd kan worden op elk apparaat - mobiele telefoon, laptop en tablet. Met de zakelijke oplossing beveilig je met één account alle medewerkers binnen een organisatie.

Lees meer
GOOSE Cyber Alarm

GOOSE Cyber Alarm

GOOSE Cyber Alarm meldt mogelijke risico’s zoals malware door het internetverkeer van werknemers te analyseren in een beveiligde VPN-verbinding. Zo ben je cybercriminaliteit voor en kun je actie ondernomen voordat schadelijke software het apparaat bereikt

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!