Start als DSD-reseller

DNS Guard

SecurityHive

SecurityHive DNS Guard

SecurityHive

DNS Guard zorgt ervoor dat kwaadaardige verzoeken worden geblokkeerd bij de bron, waardoor aanvallers het netwerk en de endpoints niet kunnen bereiken.

De oplossing is een toevoeging op het 3-in-1 cybersecurityplatform van SecurityHive. Met DNS Guard kunnen nieuwe cyberdreigingen, nog vóórdat criminelen controle hebben over het netwerk en systemen, worden gestopt - zelfs wanneer werknemers buiten het bedrijfsnetwerk werken. Zo wordt het beveiligen van remote en hybride werknemers, IoT-apparaten en de OT-infrastructuur voor iedere organisatie toegankelijk.

Wat is DNS?

DNS (Domain Name System) is de koppeling tussen jouw browser en de website die je bezoekt. Het fungeert als het ware als een vertaalsysteem dat de domeinnaam, zoals www.dsdeurope.nl, omzet in een IP-adres. Webbrowsers communiceren via IP-adressen, dus door middel van deze ‘vertalingen’ kunnen browsers internetbronnen laden.

Wist je dat DNS-verkeer het populairst is onder cybercriminelen om controle te krijgen over de apparaten van hun doelwit?

De oplossing:

  • Voorkomt een DNS blind-spot - Met DNS Guard kunnen gecompromitteerde systemen snel worden gedetecteerd, waardoor de veiligheidszichtbaarheid wordt vergroot om de organisatie van jouw klant te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.
  • Dwingt eenvoudig webfiltering af – DNS Guard blokkeert domeinen met ongewenste inhoud met behulp van meerdere categorieën. De oplossing biedt daarnaast de mogelijkheid om aangepaste lijsten toe te voegen of te blokkeren. Je krijgt als IT-beheerder dus volledige controle over welke sites gebruikers kunnen bezoeken.
  • Is overal uitgerold in een kwestie van minuten - Ieder apparaat is op iedere locatie ter wereld beschermd tegen cyberaanvallen.
  • Verkrijgt diepgaande inzichten - DNS Guard biedt uitgebreide bescherming tegen potentiële bedreigingen door zowel inkomende als uitgaande DNS-verzoeken te analyseren. Met diepere inzichten en nauwkeurige bedreigingsanalyse wordt het netwerk beschermd tegen potentieel kwaadaardige activiteit.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!