Start als DSD-reseller

Cloud Service - ClearVox

ClearVox

ClearVox, de specialist op het gebied van VoIP software, is een Nederlands bedrijf dat verschillende VoIP-oplossingen en diensten in eigen beheer ontwikkelt. Zo profiteren gebruikers, altijd van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied. De 100% eigen ontwikkeling op Nederlandse bodem maakt dat ClearVox razendsnel kan inspelen op veranderingen in de Nederlandse markt.

 

Meer weten over Clearvox of direct inkopen?

ClearVox Cloud Services

De ClearVox VoIP-oplossingen zijn ontwikkeld vanuit een IT-gedachte. Dit maakt dat de werking van de software voor IT-resellers en MSP’s herkenbaar is, laagdrempelig en makkelijk in gebruik. Voor de implementatie en het beheer van de ClearVox VoIP-oplossing hebben nieuwe gebruikers geen kennis van telefonie nodig.

Cloud services van meer dan 20 merken

Advies en support door onze specialisten

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Flexibel schalen van gebruikers gedurende de maand

ClearVox Nexxt

ClearVox Nexxt

ClearVox Nexxt is een all-in-one cloud VoIP-oplossing. Een eindgebruiker kan, voor een vast bedrag per maand, gebruik maken van de complete VoIP-oplossing, bestaande uit o.a. een telefoonnummer voor onbeperkt bellen in Nederland, onbeperkt aantal uitgaande nummers en een desktop- en mobiele applicatie. Met deze applicatie kunnen gebruikers altijd en overal op dezelfde manier gebruik maken van alle ClearVox functionaliteiten.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!