Start als DSD-reseller

BullGuard VPN

BullGuard

BullGuard VPN

Met BullGuard VPN wordt alle online data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, middels encryptie versleuteld. Zo zijn medewerkers niet alleen op kantoor met een internet security beschermd, maar ook buiten kantoor, thuis en onderweg.

Privacy. Beveiliging. Vrijheid.

Geen registratie-of volgbeleid

Werkt met alle grote besturingssystemen

Beschermt 6 apparaten tegelijkertijd

BullGuard

Waarom BullGuard VPN?

Veilig verbinden met publieke wifi-netwerken, gevoelige online transacties met vertrouwen uitvoeren en ervoor zorgen dat niemand de online activiteiten van je klanten volgt.

Online vrijheid

BullGuard VPN zorgt ervoor dat jouw klant beschikt over online privacy en complete internetvrijheid. De VPN-service geeft de flexibiliteit om veilig te surfen en online diensten te gebruiken op kantoor én buiten de werkplek zoals thuis, onderweg of in het buitenland.

Overal snelle verbinding

Met slechts één klik heb je toegang tot de dichtstbijzijnde BullGuard VPN-server. Je kunt ook een land naar keuze kiezen om met een server in dat land verbinding te maken.

Beveiligde privacy

Naast cybercriminelen, die uit zijn op de gegevens van je klant, kunnen ook internetproviders, regeringen en wifinetwerkbeheerders toegang krijgen tot internetactiviteiten en gevoelige data. BullGuard VPN voorkomt toegang voor deze partijen middels militaire encryptie.

Geen registratie of tracking

BullGuard VPN registreert niet het internetgedrag van je klant, waardoor volledige online privacy en beveiliging wordt gegarandeerd.

Elk apparaat, elk besturingssysteem

Beveilig tot 6 apparaten tegelijkertijd met één account – computer, smartphone, laptop of tablet – op alle grote besturingssystemen: Windows, MacOS, Android en iOS (iPhone + iPad).

Extra bescherming

Mocht de VPN verbinding om enige reden worden verbroken, dan biedt BullGuard VPN een functie die automatisch voorkomt dat het IP-adres en andere gevoelige data van je klant worden verstuurd van een onbeveiligde verbinding.

Overal veilig verbonden met BullGuard VPN

BullGuard VPN geeft de flexibiliteit om veilig te surfen en online diensten te gebruiken op kantoor én buiten de werkplek zoals thuis, onderweg of in het buitenland.

Met slechts één klik heb je toegang tot de dichtstbijzijnde BullGuard VPN-server. De militaire encryptie levert ijzersterke bescherming voor gegevens zodat communicatie en gegevens beschermd zijn.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!