Start als DSD-reseller

Bullguard Small Office Security

BullGuard

BullGuard Small Office Security

BullGuard Small Office Security is een beveiligingssysteem speciaal ontwikkeld naar aanleiding van de behoeften en eisen van kleine bedrijven met maximaal 50 apparaten. Het SOS-systeem combineert op maat gemaakte online bescherming met een gebruiksvriendelijk beheerportal.

Drielaagsbescherming

Bescherming voor al je apparaten

Ongestoord werken door stille beveiliging

Voldoet aan compliance-eisen

BullGuard

BullGuard Small Office Security

Er wordt vaak gedacht dat kleine bedrijven niet snel de aandacht van hackers trekken. Maar integendeel, zijn dit juist de bedrijven waar deze hackers naar opzoek zijn omdat kleine bedrijven vaak gebruik maken van zwakkere online security.

De BullGuard Small Office Security biedt bescherming voor de vaste computers, laptops en mobiele apparatuur van Windows-, macOS- en Android. Zo blokkeert het alle typen malwarebedreigingen, voorkomt toegang tot kwaadaardige websites en houdt ransomware tegen. Daarnaast is deze beveiligingssoftware zeer gebruiksvriendelijk waardoor jij meer tijd kan besteden aan het runnen van je bedrijf.

Het systeem zorgt ervoor dat werknemers niets zullen merken van updates en scans van de beveiliging en hoeven hiervoor bijvoorbeeld nooit hun apparaten uit te schakelen terwijl ze aan het werk zijn.

Daarnaast weet je met het SOS-systeem zeker dat je voor een groot deel aan de verplichte regelgeving van je bedrijf voldoet waardoor je je hier zelf niet meer in hoeft te verdiepen.

Beheer de Small Office Security met Cloud Admin Portal

Het Cloud Admin Portal biedt je een gebruiksvriendelijk overzicht voor je cyberbeveiligingsbeheer waar de volgende onderdelen te vinden zijn:

Toepassingsuitvoering

Voor de installatie van het SOS-systeem wordt een email naar de werknemer gestuurd of de beheerder kan het installatieprogramma downloaden en het verdelen over de apparaten. Er zijn hiervoor geen gegevens nodig van werknemers en het systeem wordt geruisloos en snel geïnstalleerd.

Abonnement- en installatiebeheer

De beheerder van het SOS-systeem kan gemakkelijk bestaande installaties deactiveren, nieuwe werknemers uitnodigen om bescherming op hun apparaten te installeren en nieuwe seats aanvragen.

Netwerkbeveiligingstatus

Met één klik verschijnt een duidelijk overzicht van alle beschermde apparaten op het portal. Wanneer een apparaat geïnfecteerd is of een update nodig heeft, wordt er automatisch een waarschuwing naar de beheerder gestuurd.

Externe opdrachten

Vanaf het portal kan je gemakkelijk op afstand opdrachten op een apparaat uitvoeren. Denk hierbij aan scans, in- en uitschakelen van apparaten en verwijderen van bestanden.

Groepen

Ook is het mogelijk om groepsopdrachten uit te voeren zoals de installatie voor een bepaalde afdeling van je bedrijf. Zo bespaar je tijd door niet elk individueel apparaat in te hoeven stellen.

Accountbeheer

De beheerder kan gemakkelijk met één klik bedrijfs- en gebruikersgegevens bijwerken.

Notificatiecentrum

Van alle gebeurtenissen die gedetecteerd worden op apparaten, worden waarschuwingen naar het Notificatiecentrum gestuurd. Dit geldt voor bijvoorbeeld gedetecteerde malware, de apparaat status en de abbonementupdates. Op deze manier heeft de beheerder een snel overzicht van de hele beveiligingsstatus. Ook de resultaten van externe opdrachten worden naar het Notificatiecentrum gestuurd.

De BullGuard Small Office Security biedt bescherming voor de vaste computers, laptops en mobiele apparatuur van Windows-, macOS- en Android. Zo blokkeert het alle typen malwarebedreigingen, voorkomt toegang tot kwaadaardige websites en houdt ransomware tegen.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!