Start als DSD-reseller

BullGuard Internet Security

BullGuard

BullGuard Internet Security

BullGuard Internet Security biedt een sterke meerlaagse bescherming voor alle apparaten, met o.a. gedragsbedreigingsdetectie en Next-Gen Antimalware.

Sterke meerlaagse bescherming voor alle apparaten

Voorkom zero-day-malware aanvallen met gedragsbedreigingsdetectie

Verbeterde BullGuard kwetsbaarhedenscanner

Intelligente drielaagsbescherming met Next-Gen Antimalware

BullGuard Internet Security

BullGuard

BullGuard Internet Security biedt een sterke meerlaagse bescherming voor alle apparaten. Zo gebruikt BullGuard Internet Security o.a. gedragsbedreigingsdetectie voor het voorkomen van infecties en zeroday-malware-aanvallen en blokkeert de software ransomware, om te voorkomen dat gegevens worden gewijzigd, verwijderd of versleuteld.

BullGuard Software verbeterde functies!

Kwetsbaarhedenscanner
De BullGuard kwetsbaarhedenscanner blokkert toegangspunten die hackers graag willen benutten. Daarnaast attendeert deze functie de gebruiker op ontbrekende beveiligingsupdates of onbeveiligde wifi-netwerken. De functie voorkomt tevens dat toepassingen die malware zouden kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en drivers geldige digitale handtekeningen hebben. De verbeterde kwetsbaarhedenscanner geeft in het herontworpen interface een duidelijk overzicht van beveiligingsproblemen, die tevens direct via de interface kunnen worden aangepakt.

Volgende generatie antimalware
De BullGuard 'volgende generatie malware' biedt intelligente drielaagsbescherming: op de eerste plaats herkent deze functie vertrouwde sites en toepassingen, op de tweede plaats scant het continu op handtekening en met malware geassocieerde anomalieën en op de derde plaats wordt alle malware die gedecteerd wordt vergrendeld, in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd voordat er een infectie kan plaatsvinden. Verbeterde gedragsdetectie: BullGuard Sentry gedragsmachine, ontvangt voortdurend dagelijkse updates, vergroot de nauwkeurigheid en zijn vaardigheden om de allerlaatste bedreigingen te detecteren en te blokkeren.

Game Booster
BullGuard Game Booster optimaliseert alle gebruikersprocessen die op een pc worden uitgevoerd. Zelfs systemen die zware belasting draiaien geven geweldige resultaten af. Met BullGuard Game Booster hoef je niet langer beveiliging voor prestatie in te leveren!

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!