Start als DSD-reseller

BullGuard IDentity Protection

BullGuard

BullGuard IDentity Protection

BullGuard

BullGuard Identity Protection beschermt de online identiteit en profielen van gebruikers en beveiligt alle apparaten en besturingssystemen om financiële fraude en identiteitsdiefstal te voorkomen. BullGuard Identity Protection is geschikt voor PC, smartphone en tablet.

BullGuard Software verbeterde functies!

Kwetsbaarhedenscanner
De BullGuard kwetsbaarhedenscanner blokkert toegangspunten die hackers graag willen benutten. Daarnaast attendeert deze functie de gebruiker op ontbrekende beveiligingsupdates of onbeveiligde wifi-netwerken. De functie voorkomt tevens dat toepassingen die malware zouden kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en drivers geldige digitale handtekeningen hebben. De verbeterde kwetsbaarhedenscanner geeft in het herontworpen interface een duidelijk overzicht van beveiligingsproblemen, die tevens direct via de interface kunnen worden aangepakt.

Volgende generatie antimalware
De BullGuard 'volgende generatie malware' biedt intelligente drielaagsbescherming: op de eerste plaats herkent deze functie vertrouwde sites en toepassingen, op de tweede plaats scant het continu op handtekening en met malware geassocieerde anomalieën en op de derde plaats wordt alle malware die gedecteerd wordt vergrendeld, in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd voordat er een infectie kan plaatsvinden. Verbeterde gedragsdetectie: BullGuard Sentry gedragsmachine, ontvangt voortdurend dagelijkse updates, vergroot de nauwkeurigheid en zijn vaardigheden om de allerlaatste bedreigingen te detecteren en te blokkeren.

Game Booster
BullGuard Game Booster optimaliseert alle gebruikersprocessen die op een pc worden uitgevoerd. Zelfs systemen die zware belasting draiaien geven geweldige resultaten af. Met BullGuard Game Booster hoef je niet langer beveiliging voor prestatie in te leveren!

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!