Start als DSD-reseller

Business License - Avira

Avira

Avira is een Duits antivirussoftwarebedrijf. De antivirusapplicaties van het bedrijf zijn allen gebaseerd op de AntiVir-antivirusengine, waarvan de eerste applicatie in 1988 op de markt verscheen.

Avira ESD Software

Avira biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen waarmee de apparaten van gebruikers worden beschermd en prestaties en online privacy worden verbeterd. Van apparaten en het thuisnetwerk tot bankactiviteiten en persoonsgegevens, Avira beveiligt het allemaal.

Software van meer dan 20 merken

Advies en support door onze softwarespecialisten

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Avira Antivirus Pro

Avira Antivirus Pro

Avira Antivirus Pro is een snelle en betrouwbare manier voor consumenten om zichzelf digitaal te beveiligen. Gebruikers Surfen, winkelen en communiceren online zonder dat ze zich druk hoeven te maken over virussen. De snelle malware-bescherming van Avira zorgt voor de noodzakelijke beveiliging van iedere PC. Tevens beschermt Avira Antivirus Pro gebruikers tegen hackers en ongewenste reclame.

Avira Internet Security Pro

Avira Internet Security Pro

Avira Internet Security Suite beschermt gebruikers tegen malware. De snelle malware beveiliging van Avira wordt gecombineerd met de veelzijdigheid van Avira System Speedup, waardoor Avira Internet Security Suite mag worden gezien als een allround security oplossing. Met Avira Antivirus Pro for Android, onderdeel van Internet Security Suite, kunnen gebruikers tevens op smartphones en tablets gebruik maken van de voordelen van Avira.

Avira Optimization Suite

Avira Optimization Suite

Avira Optimization Suite laat systemen beter functioneren en beschermt ze tegen malware. Het gebruikt dezelfde antivirussoftware als Avira Internet Security Suite, maar voegt daar Avira Speedup Pro nog aan toe. Dit zorgt voor een betere systeemprestatie.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!