Start als DSD-reseller

Acronis True Image

Acronis

Acronis True Image

Acronis True Image is een back-up and recovery oplossing speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. True Image maakt een backup van alle data, zodat PC, Mac, mobiele apparaten en sociale netwerkaccount beschermd zijn tegen hardware en software crashes.

Back-up en recovery oplossing

Maakt continue backups van data

Beschermt tegen hard- en software crashes

1 TB Cloud Storage (bij Premium variant)

Acronis True Image

Acronis

Acronis True Image is een Backup & Recovery oplossing speciaal ontwikkeld voor consumenten. True Image maakt een backup van alle data, zodat PC, Mac, mobiele apparaten en sociale netwerkaccount beschermd zijn tegen hardware en software crashes. Acronis True Image is verkrijgbaar in 3 versies: Standard, Advanced en Premium.

Acronis True Image Standard

Een eenmalige aankoop van een “perpetual license”, oftewel eeuwigdurende licentie. True Image Standard maakt een lokale back-up van de data. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de Acronis cloud-functies.

Acronis True Image Advanced

Een jaarabonnement, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle cloud-functies. Tevens ontvangt de eindgebruiker bij het Advanced pakket 250 GB Acronis Cloud Storage.

Acronis True Image Premium

Een jaarabonnement, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle cloud-functies. Bij het Premium pakket ontvangt de eindgebruiker 1 TB Acronis Cloud Storage.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!